TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser

127g

Opplev et fuktighetsgivende skum som renser huden på dybden og reduserer
inntrykket av synlige porer, slik at huden ser herlig ung og frisk ut.


• Renser varsomt
• Bevarer hudens fuktighetsbalanse
• Gir huden mer glød
• Øker hudens elastisitet
• Gir en herlig opplevelse av luksus og omsorg

Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Hver dag samler det seg døde hudceller på hudens overflate. I takt med at huden aldres blir det vanskeligere for den å bli kvitt døde hudceller, hvilket kan føre til at hudens naturlig glød avtar, og at den ser eldre ut. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser fjerner alle urenheter varsomt og gir huden sin ungdommelige glød tilbake. Den herlig skummende sammensetningen rengjør på dybden, fornyer hudens utseende og minsker det synlige inntrykket av porer, samtidig som den styrker hudbarrieren.

Når huden aldres, blir den også tynnere og mer utsatt for fukttap og irritasjon. TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser gir en herlig opplevelse av luksus og velpleie, og hjelper til med å bevare hudens lipider, hvilket gjør at huden føles myk, fuktet og frisk.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser er ett av fem skjønnhetsprodukter i den revolusjonerende hudpleieserien TimeWise Repair®, og produktene er designet for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser sammen med de andre produktene i serien, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Bruk TimeWise Repair® Volu-Firm® Foaming Cleanser morgen og kveld før du påfører andre hudpleieprodukter.