TimeWise® Pore Minimizer

TimeWise® Pore Minimizer

29 ml

Reduserer det synlige inntrykket av ansiktsporer og gir huden et jevnere, mer ungdommelig utseende. Gjør deg klar for nærbilde!

• Føles behagelig og gjør røde områder mindre fremtredende
• Gir synlig jevnere hud
• Passer til alle hudtyper og hudtoner
• Oljefri

Les mer om TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

519 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Dette lettabsorberte serumet gir daglig beskyttelse som reduserer forekomsten av ødelagte porer, og gjør at huden umiddelbart føles sunnere og renere. Etter bruk ser huden vakker ut selv på nært hold. Åtte av ti kvinner som brukte Pore Minimizer to ganger om dagen i tre uker, følte seg tryggere på sitt eget utseende, også i nærbilde.

Når porene er renset for urenheter og døde hudceller ved hjelp av Microdermabrasion Refine, vil Pore Minimizer ha en umiddelbar effekt på huden og få porene til å se mindre ut. Bruk den regelmessig for å få enda bedre resultat med tiden.

Dette næringsrike serumet har en beroligende og godtgjørende effekt på huden. Bør brukes rett etter Microdermabrasion Refine for å roe ned huden og tilføre ny fuktighet. Kan brukes brukes både morgen og kveld for å minske det synlige inntrykket av store porer, samt for å få synlig mykere og finere hud.

Fakta om porer
• Hudens porer har en viktig oppgave. De er åpninger i hudens overflate, og de inneholder talgkjertlene som huden trenger for å beskytte den og holde den myk.
• Porenes størrelse varierer basert på gener og alder. Det kan man ikke endre, men man kan hjelpe porene med å se mindre ut.
• Man forbinder ofte store porer med fet hud. Hvis oljen blir værende i porene, kan de utvide seg og se større ut.
• Når huden blir mindre elastisk, noe den gjør med alderen, kan poreveggene bli svakere og dermed få porene til å se større ut.
• Hvis man vil ha enda en god grunn til å bruke solkrem, bør man huske at solskadet hud ofte får større porer ettersom kollagen og elastin – hudens støtteproteiner – blir mindre og mindre effektfulle.


Påføringstips

Kombinasjonen av TimeWise® Microdermabrasion Refine og Pore Minimizer gjør at huden tåler gransking i nærbilde. Bruk Refine to til tre ganger per uke for å bli kvitt urenheter i porene og forberede huden på Pore Minimizer, som får porene til å se mindre ut.