10-026900

TimeWise® Day & Night Solution Set

2x29ml

Heldekkende beskyttelse om dagen og ekstra gjenoppbygging om natten. Gi huden maksimal beskyttelse på alle døgnets timer!

• Økt elastisitet
• Styrkende vitamintilskudd
• Beskytter og roer ned
• Motvirker forekomsten av fine linjer og rynker

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise® Day & Night Solution Set består av to aldringsforebyggende produkter som er designet for å gi huden maksimal beskyttelse og pleie på alle døgnets timer!

TimeWise® Day Solution SPF 30 beskytter huden mot ytre faktorer og bidrar til å forebygge aldringstegn på huden som kan oppstå som følge av soleksponering, som blant annet linjer og misfarging.

TimeWise® Night Solution har et unikt system av godtgjørende mikrokapsler som gjør underverker for huden mens du sover. Kapslene inneholder effektive, styrkende antioksidanter som fremmer hudens fornyelsesprosess.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Produktene kan også brukes på følsom hud, tetter ikke til porene, er uparfymerte samt dermatologisk testet.


Påføringstips

Bruk TimeWise® Day Solution SPF 30 før fuktighetskrem og på rengjort ansikt. Påfør en rikelig mengde før du går ut i solen, og gjenta senere på dagen ved behov.

Bruk TimeWise® Night Solution som en del av kveldsrutinen – påføres før fuktighetskrem og på rengjort ansikt.