TimeWise® Age-Fighting Moisturizer norm/dry

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer norm/dry

88ml

Krem som tilfører herlig fukt i opptil 10 timer. Den patenterte sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker, slik at huden holder seg herlig frisk og ungdommelig!

• Styrker hudens evne til å holde på fuktighet
• Gjør huden herlig myk og glatt
• Beskytter mot aldringstegn forårsaket av frie radikaler

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer er en del av TimeWise® Miracle Set® – fire aldringsforebyggende produkter som er utviklet for å maksimere hverandres fordeler og gi et fantastisk resultat, også på følsom hud. Mirakelsettet renser, skrubber, frisker opp, jevner ut, tilfører fukt, mykgjør, fornyer og beskytter huden samt gir den ny energi, gjør den synlig fastere og reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer tilfører fuktighet i hele 10 timer, er mykgjørende og påskynder hudens naturlige fornyelsesprosess. Den inneholder i tillegg en kraftfull antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler. Når du bruker TimeWise® Age-Fighting Moisturizer sammen med de andre produktene i TimeWise® Miracle Set®, samarbeider produktene med hverandre for å gjøre huden fastere og mykere, gi den glød og minske synlige aldringstegn.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Passer til følsom hud, er parfymefri, dermatologisk testet og tetter ikke til porene.


Påføringstips

Påfør TimeWise® Age-Fighting Moisturizer i ansiktet og på halsen både morgen og kveld etter TimeWise® 3-In-1 Cleanser og TimeWise® Day Solution SPF 30/Night Solution. Gjenta senere på dagen ved behov.