10-057379

TimeWise® Age-Fighting Eye Cream

18g

Ta vare på den tynne huden rundt øynene med en herlig, mykgjørende krem som reduserer aldringstegn og gjør huden enestående jevn og glatt!

• Gjør huden mykere og jevnere
• Gunstig for hudens egen fuktighetsbalanse
• Styrker hudens elastisitet
• Gjør hudtonen jevnere
• Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Huden rundt øynene er tynnere og mer ømtålig enn ellers i ansiktet, og fukttapet som oppstår med årene gjør at huden blir tørr og sprø og mister elastisitet. TimeWise® Age-Fighting Eye Cream hjelper huden med å beholde fukten, og styrker samtidig kollagenproduksjonen slik at huden blir mer elastisk. Sammensetningen inneholder i tillegg sheasmør, som gjør huden herlig myk og glatt. Den skjønne, fyldige sammensetningen gjør de skyggefulle områdene under øynene lysere, hvilket gjør at man får et mer våkent utseende!

Bruk TimeWise® Age-Fighting Eye Cream som en del av det daglige hudpleieprogrammet ditt, og gled deg over herlig fast og fuktet hud rundt øynene.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Kollagenforesterkende peptider bidrar til å øke hudens elastisitet. Produktet kan også brukes på sensitiv hud, er testet av øyespesialister og passer for linsebrukere.


Påføringstips

Påføres varsomt rundt øynene ved hjelp av fingertuppene med små, lette bevegelser.


" "