Mary Kay Clinical Solutions® Booster - HA + Ceramide Hydrator

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - HA + Ceramide Hydrator

15 ml

La huden din vise seg fra sin beste side ved å legge til en booster fra Mary Kay Clinical Solutions®-serien i hudpleierutinen! Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator er en høytytende dermokosmetisk boost som tilfører tiltrengt fuktighet.

• Vitenskapelig bevist hudpleie som motvirker tørr hud
• Styrker hudens beskyttelsesbarriere
• Inneholder fuktighetsgivende ingredienser, inkludert hyaluronsyre og ceramider

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Når hudens fuktighetsnivåer er i ubalanse, føles den ikke like myk og glatt som den pleier. Da blir fine linjer og rynker ofte synligere, og fuktighetsbarrieren kan svekkes, noe som fører til at huden føles tørr og stram. Hjelp den ved å fylle på med flere kritiske fuktighetsfaktorer på én gang, og støtt hudbarrieren ved å gi den en unik boost av fuktighetsgivende ingredienser som ceramider, planteekstrakter og to typer hyaluronsyre.

Hyaluronsyre: To ulike hyaluronsyrer samarbeider for å binde fukten og motvirke tørr hy.
• Hyaluronsyre med lette molekyler absorberes av det øverste hudlaget (hornlaget) og tilfører fuktighet og fylde innenfra.
• Hyaluronsyre med tunge molekyler legger seg som et beskyttende lag på huden og gjør overflaten myk og silkeglatt.

Ceramider: Huden har en naturlig forekomst av ceramider, og ekstra tilførsel av ceramider forbedrer hudens fuktighetsnivå og naturlige beskyttelse.

Ekstrakt fra jernurt: Denne spesielt utvalgte naturlige ingrediensen stimulerer hudens produksjon av naturlig fuktighet. Fuktighetsfaktorene absorberer fukten i luften og kombinerer den med sin egen fuktighet, noe som fører til at det ytterste hudlaget (hornlaget) holder seg fuktet tross påvirkning fra omgivelsene.


Påføringstips

• Klem 6–8 dråper booster ut i hendene (juster mengden etter behov), og smør produktet jevnt utover ansiktet og halsen.
• Kan brukes av alle både morgen og kveld.
• Kan med fordel påføres etter Mary Kay® Clinical Solutions Booster Ferulic+Niacinamide Brightener eller Mary Kay® Clinical Solutions Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer