Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

29 g

Effektiv punktbehandling med botaniske ekstrakter og salisylsyre 2 %, som forebygger eksisterende kviser og motvirker fremtidige kviseutbrudd. Sammensetningen trenger ned i porene for å hjelpe til med å redusere det synlige inntrykket av hudormer og andre urenheter.

- Trekker raskt inn i huden.
- Inneholder salisylsyre, som motvirker urenheter.
- Inneholder ekstrakter fra planteriket som roer ned huden og reduserer rødhet.
- Hjelper til med å redusere eksisterende kviser.
- Skrubber skånsomt for å forebygge fremtidige kviseutbrudd. 
Reduserer det synlige inntrykket av porer.

Les mer om Clear Proof®-serien

329 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Clear Proof Spot Solution er en del av Clear Proof®-serien, en omfattende hudpleieserie som er utviklet for hud med kviser. Serumet inneholder kanadisk geitrams, lyng og borrerot, som har vist seg å redusere rødhet i forbindelse med kviser, og er både allergivennlig samt klinisk og dermatologisk testet.

Generell info om serien
Clear Proof® er en omfattende serie med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Tre av produktene (Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin) inneholder salisylsyre, en effektiv ingrediens som motvirker forekomsten av kviser*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med kviseutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin , som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende. *Basert på in-vitro-tester.


Påføringstips

Påføres på urenheter ved behov.

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, og avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Bruk Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask 2–3 ganger i uken på ren og tørr hud.