Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® Acne System Set er et omfattende hudpleiesystem som er designet for å holde porene fri for urenheter og overflødig talg. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende.

- Reduserer det synlige inntrykket av porer.
- Hjelper til med å forebygge kviser og urenheter.
- Tre av produktene inneholder salisylsyre og beroligende ingredienser fra planteriket.
- Motvirker blankhet og overflødig talg.
- Roer ned huden og reduserer rødhet.

Resultatene er basert på in-vitro-tester.

Les mer om Clear Proof®-serien

889 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Clear Proof® er et omfattende hudpleiesystem med tre produkter som er utviklet for å holde porene fri for urenheter. Clarifying Cleanser og Spot Solution inneholder 2 % salisylsyre, en effektiv ingrediens som motvirker forekomsten av kviser*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De to produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med kviser. Setet inneholder også fuktighetskremen Oil-Free Moisturizer, som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet uten å gjøre huden blank. Sammen er disse produktene en perfekt kombinasjon som gjør huden enda vakrere.


Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin: Klar ansiktsrens som forvandles til et mykt skum. Inneholder 2 % salisylsyre, som holder porene rene samt fjerner døde hudceller og overflødig talg.

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin: Effektiv sammensetning med ekstrakter fra planteriket og 2 % salisylsyre. Påføres direkte på kviser og uren hud for å balansere huden og dempe irritasjoner. Sammensetningen trenger ned i porene for å hjelpe til med å redusere det synlige inntrykket av hudormer og andre urenheter.

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin: Lett, oljefri fuktighetskrem som gir viktig fuktighetstilførsel og gjør huden myk, men ikke blank.

Clear Proof®-settet kan med fordel kompletteres med Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, som kan brukes 2–3 ganger i uken for å rense porene i dybden.

*Basert på in vitro-tester.


Påføringstips

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin. Avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin.