10-109685

Thinking of You® Eau de Parfum

29 ml

Vis litt omtanke, og forvandle et øyeblikk til et kjært minne ved hjelp av duften som utgjør den perfekte gaven! En vakker medaljong henger rundt flasken, og kartongen kan brettes ut til et kort hvor du kan skrive en personlig beskjed til mottakeren!

• Toppnoter av hvit fersken og plommer.
• Hjertenoter av kaprifol og liljekonvall.
• Bunnoter av vanilje og patchouli.

469 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Har du en spesiell person i livet ditt som alltid er der for deg og gjør tilværelsen lysere? Kanskje bestevenninnen din, moren din eller søsteren din? Vis at du er glad i dem med deilige Thinking of You® Eau de Parfum – parfymen som er så mye mer enn bare en duft! Den fruktige duften gir en varm og herlig duftopplevelse, og kan bli til en herlig gave full av omtanke! En vakker medaljong henger rundt flasken, og denne kan festes på et halsbånd eller armbånd. Når kartongen brettes ut, forvandles den til et dekorativt kort hvor du kan skrive en personlig beskjed til mottakeren!

Thinking of You® Eau de Parfum inneholder: Toppnoter av mandarin, hvit fersken og plommer. Hjertenoter av sjasmin, kaprifol og liljekonvall. Bunnoter av tonkabønner, vanilje, patchouli og musk.

Kombinasjonen av ingredienser i en duft avgjør ikke bare hvordan den lukter, men også hvor lenge duften blir værende på huden. De forskjellige ingrediensene manifesterer seg på huden i stadier. Man deler opp disse stadiene i tre etapper:
• Toppnotene gir den innledende opplevelsen av duften. De introduserer duften, og blir værende i opp til 15 minutter.
• Hjertenotene dukker opp noen minutter etter at parfymen blir påført. Disse kan bli værende under hele duftopplevelsen.
• Bunnotene gir det endelige inntrykket av duften, samt det mest varige. De kan bli værende i flere timer etter at duften påføres.


Påføringstips

• Thinking of You® Eau de Parfum kommer best til sin rett hvis man bruker den på steder hvor man kan føle pulsen slå, eksempelvis på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Huden er som varmest på steder hvor pulsen er nærme hudoverflaten, og her utvikles duften raskere.
• En duft vil alltid dunste litt, så spray på ny duft etter noen timer hvis du vil lukte godt hele dagen!