TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Det er aldri for sent å finne tilbake til et ungdommelig og energisk utseende! Gjenoppvekk din ungdommelige skjønnhet med fem innovative produkter som retter seg inn på selve årsakene til at huden får tydelige aldringstegn!

• Reduserer inntrykket av dype linjer og rynker
• Gjenoppretter ungdommelig elastisitet
• Strammer opp ansiktskonturer
• Gjør hudtonen jevnere
• Tilfører uunnværlig fukt


Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set inneholder fem revolusjonerende skjønnhetsprodukter, designet spesielt for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av alle produktene sammen, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Morgen:
Foaming Cleanser
Lifting Serum
Day Cream SPF 30
Eye Renewal Cream

Kveld:
Foaming Cleanser
Lifting Serum
Night Treatment With Retinol
Eye Renewal Cream


" "