TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol

48g

Få en skjønnhetssøvn som virkelig gjør underverker for huden. Våkn opp med jevnere, fastere hud som føles herlig elastisk og fuktet!

• Påskynder hudens cellefornyelsesprosess
• Reduserer inntrykket av dype linjer og rynker
• Gjør hudtonen jevnere
• Gjør huden på halsen fastere
• Tilfører fuktighet i hele 12 timer

Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

919 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Retinol er en ingrediens som passer ypperlig til å bekjempe tydelige aldringstegn med, hvilket gjør TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol til et skikkelig superprodukt. Og ettersom retinolet er innkapslet, beholder det sin effektivitet upåvirket av ytre faktorer, og avgis i små doser som ikke irriterer huden. Dette innovative produktet inneholder også effektive, botaniske ekstrakter som gir huden veltrengt fukt i mer enn 12 timer!

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol er ett av fem skjønnhetsprodukter i den revolusjonerende hudpleieserien TimeWise Repair®, og produktene er designet for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol sammen med de andre produktene i serien, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Bruk TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol etter ansiktsvask og serum om kvelden.