10-047417

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

14g

Gi trøtte øyne et opplagt og årvåkent blikk som løfter årene fra ansiktet!

• Retter seg inn på dype linjer, rynker og manglende spenst
• Motvirker poser og mørke ringer under øynene
• Reduserer ujevnheter
• Tilfører fuktighet i hele 12 timer
• Unik applikator som øker sirkulasjonen

Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

729 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Alle følelsene vi uttrykker med ansiktene våre, bidrar til at det langsomt dannes linjer og rynker på den tørre huden rundt øynene. Selv når vi myser mot solen, setter det sine spor, og iblant kan alt dette føre til at vi ser eldre og trøttere ut enn vi føler oss.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream inneholder en patentert kombinasjon av ingredienser som motvirker tydelige aldringstegn rundt øynene. Den godtgjørende kremen er designet for å styrke hudens egne ungdommelige egenskaper ved å blant annet redusere den synlige forekomsten av poser, mørke ringer og ujevnheter rundt øynene.

Ettersom huden rundt øynene er så tynn, har den problemer med å beholde fukten, men TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream bidrar til å øke hudens fuktighetsbalanse i opp til 12 timer etter påføring! Produktet har også en unik applikator som er tilpasset øynenes form. Applikatoren er av metall, og utformet for å massere huden under øynene varsomt, hvilket bidrar til å øke blodsirkulasjonen og gi huden nytt liv. Det avkjølende metallet gjør det å bruke produktet til en ren nytelse!

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream er ett av fem skjønnhetsprodukter i den revolusjonerende hudpleieserien TimeWise Repair®, og produktene er designet for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream sammen med de andre produktene i serien, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Bruk TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream hver morgen og kveld. Klem litt krem ut på tubens metalltupp og påfør kremen under øyet med en sveipende, utadgående bevegelse. Unngå øyekroken. Løft tuben og gjenta prosedyren under det andre øyet. Påfør deretter litt krem ovenfor øyelokkene med samme teknikk. Masser kremen inn i huden med sirkelbevegelser medurs, begynn nærmest nesen og beveg deg utover.