TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation

Fjærlett, vitaminberiket foundation som gjør huden herlig jevn og glatt og reduserer det synlige inntrykket av porer, fine linjer, rynker og ujevnheter. Huden ser umiddelbart både fastere, yngre og friskere ut!

• Fukter og frisker opp
• Gir en jevn, strålende glød
• Holdbart resultat, time etter time
• Reduserer aldringstegn og ujevnheter

0 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation tilbyr tildløs skjønnhet ved hjelp av styrkende E-vitaminer og en effektiv blanding av peptider. Normal/tørr hud blir herlig jevn og glatt, og får en strålende glød takket være den fuktighetsgivende sammensetningen som er beriket med godtgjørende jojoba. Du får også et herlig tillegg til det aldringsforebyggende hudpleieprogrammet ditt. Sammensetningen er glatt, påføringsvennlig samt utviklet for å motstå luftfuktighet, hviket gir et meget holdbart resultat.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Kollagenforesterkende peptider bidrar til å øke hudens elastisitet. Produktet er parfymefritt, dermatologisk testet, kan brukes på sensitiv hud og tetter ikke til porene.

Du får en strålende vakker finish ved å bruke TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation sammen med Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 og Liquid Foundation Brush.


Påføringstips

• Påfør TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en sminkesvamp eller med fingertuppene.
• Hvis du bruker kosten, kan du presse ut litt foundation på håndbaken, dyppe kosten i den og fordele den jevnt over ansiktet med jevne strøk i nedadgående retning.
• Kosten er utformet for å gi et optimalt resultat selv på vanskelige områder, som eksempelvis inntil nese og munn.