LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

220g + 85g + 60g

Myke, velpleide og herlig fuktede hender på en-to-tre! Gjenopprett fuktighetsbalansen på tørre og sprukne hender, skrubb deg til et rent, friskt og velduftende resultat, og fyll på med velgjørende fuktighet som varer i opptil 24 timer.

829 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

To av produktene i settet har i tillegg en skjønn duft av granateple. De har også duftnoter av ville bær, eple, pære og pasjonsfrukt.

Settet inneholder:
Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free, som styrker hudbarrieren og omslutter den med herlig fuktighet. Sammensetningen er parfymefri, beskyttende og forbereder hendene på en stimulerende peeling.

Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub Blissful Pomegranate, som er en skånsom peeling som fjerner døde hudceller. .

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Blissful Pomegranate, som holder huden fuktet i opptil 24 timer.


Påføringstips

- Smør inn hendene med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free for å tilføre ekstra fuktighet på ekstra tørr hud.
- Skrubb hendene godt med Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub Blissful Pomegranate for å fjerne smuss og døde hudceller.
- Skyll hendene med lunkent vann til alle skrubbekornene er borte. Tørk hendene.
- Påfør Satin Hands® Nourishing Shea Cream Blissful Pomegranate for umiddelbar fuktighetstilførsel som varer i opptil 24 timer.