LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

220g + 85g + 60g

Gjør hendene myke og herlig fuktet på én-to-tre. Gjenoppretter tørre henders fuktighetsbalanse. Inneholder mild peeling og velgjørende fuktighet som holder hendene fuktet i opptil 24 timer. Settet inneholder tre fantastiske produkter som gir hendene nytt liv og vitalitet, og gjør at de føles forynget og vakre.

• Tilfører fuktighet i opptil 24 timer
• Skrubber og renser huden
• Gjør hendene myke og beskyttet
• Tilfører nærende sheasmør
• Har en skjønn duft av granateple
• Passer perfekt som gave

809 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Ettersom huden på hendene har så få talgkjertler, blir den lettere tørr og begynner å flasse. Fukttapet kan også føre til at man får rynker for tidlig, slik at hendene ser eldre ut enn de egentlig er. Limited Edition Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate gjør hendene herlig myke og fuktede, og beskytter dem mot tidlige aldringstegn. To av produktene i settet har i tillegg en skjønn duft av granateple. De har også duftnoter av ville bær, eple, pære og pasjonsfrukt.


Påføringstips

Smør inn hendene med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free for å tilføre ekstra fuktighet på spesielt tørre områder. Skrubb hendene godt med Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub Blissful Pomegranate for å fjerne smuss og døde hudceller. Skyll hendene med lunkent vann til alle skrubbekornene er borte. Tørk hendene.
Påfør Satin Hands® Nourishing Shea Cream Blissful Pomegranate for umiddelbar fuktighetstilførsel som varer i opptil 24 timer.