TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum

29ml

Gi huden tilbake noe av sin ungdommelig elastisitet og energi! Få hjelp av et revolusjonerende serum som strammer opp huden og gjør den fastere, samt styrker hudens forsvar.

• Strammer opp huden og øker elastisiteten
• Øker hudens motstandsdyktighet
• Gjenoppretter ungdommelig fylde og energi
• Reduserer inntrykket av fine linjer, rynker og ujevnheter
• Øker fuktigheten med 60 %

Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum bidrar til å gjenopprette inntrykket av ungdommelig elastisitet og energi, og styrker hudens motstandsdyktighet.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum er ett av fem skjønnhetsprodukter i den revolusjonerende hudpleieserien TimeWise Repair®, og produktene er designet for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum sammen med de andre produktene i serien, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Påfør TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum morgen og kveld, etter ansiktsvask men før fuktighetsprodukter.


" "