TimeWise® Miracle Set 3D™ Defends, Delays & Delivers

TimeWise® Miracle Set 3D™ beskytter huden, bremser aldringstegn og leverer resultater – alt for at huden skal beholde sitt ungdommelige utseende. Denne innovative hudpleieserien er et nytt gjennombrudd innen vitenskapelig hudpleie, og er kun tilgjengelig hos Mary Kay.A 3-Dimensional Skin Care Solution

Når det gjelder hudpleie, er det å motvirke synlige aldringstegn akkurat like viktig som å redusere dem. Den innovative hudpleieserien TimeWise® Miracle Set 3D™, som inneholder unike Age Minimize 3D™ Complex, er en banebrytende, tredimensjonal løsning som beskytter huden (defends), bremser aldringstegn (delays) og leverer resultater (delivers), slik at huden kan holde seg ung så lenge som mulig.

Defends

Beskytter huden mot frie radikaler ved hjelp av trippelvirkende antioksidanter.

Delays

Bremser synlige aldringstegn ved hjelp av Age Minimize 3D™ Complex og solfaktor.

Delivers

Gir synlige resultater og et mer ungdommelig utseende på kun 4 uker.*

*Resultatet er basert på en 12-ukers uavhengig klinisk studie der 62 kvinner brukte TimeWise® Miracle Set 3D™ to ganger om dagen.

Powerhouse Ingredients, Powerful Results

Samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D™ inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D™ Complex.Det består av tre superingredienser som gir huden sin ungdommelige utstråling tilbake.

  Innkapslet resveratrol
 • Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.
 • Vitamin B3
 • Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.
 • Et aldringsforebyggende peptid
 • Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

Miracles Can Happen

Vi pleier å si at resultatene snakker for seg selv, men du trenger ikke å ta oss på ordet – les heller hva kvinner som har brukt TimeWise® Miracle Set 3D™ har å si om det, og se hvilken forskjell denne hudpleieserien kan utgjøre på kun 12 uker!**

”Hudpleieserien var enkel i bruk, og jeg så resultater etter å ha brukt den noen få ganger! ”

– Andrea R. Brandon, Fla.

”Jeg elsker alle de fire produktene. De gjorde huden min veldig myk og mer ungdommelig. Produktene har en lysreflekterende effekt, noe som gjorde de fine linjene og rynkene mine mindre synlige. De fungerer bedre enn noen andre produkter jeg har brukt.”

– Christy M., Milwaukee, Wis.

”Hudpleiesettet får huden min til å se yngre ut og føles veldig myk.”

– Sylwia C., Milwaukee Wis.

Choose Your Set

TimeWise® Miracle Set 3D™ kommer i to varianter, slik at du kan velge den som passer best for din hudtype og dine behov.

Mary Kay elsker vitenskap

Hudens behov forandrer seg stadig. Det er en av de mange grunnene til at kvalitet og sikkerhet ikke er forhandlingsbare innslag hos oss. Vi utfører en rekke vitenskapelige tester for å sikre at produktene gir de aldringsforebyggende resultatene kundene ønsker. De skal blant annet motvirke effekten fra UV-stråler, forurensning, livsstilsfaktorer og blått lys.

Hver gang du kikker på mobilen eller sitter foran en bærbar PC, kan det blå lyset fra skjermen forårsake dannelsen av frie radikaler og dermed påskynde hudens aldringsprosess. Mary Kays Research and Development Team har utført tester som viser at TimeWise® Age Minimize 3D® Complex begrenser skadevirkningene av blått lys.

Vi vil ligge i fremkant på forskning og utvikling, og derfor har vi inngått et samarbeid med Dr. Liang Liu og Colombia University i New York. Sammen gjennomførte vi en vitenskapelig undersøkelse om hvordan TimeWise® Age Minimize 3D Complex hjelper til med å redusere den negative effekten luftforurensning har på huden. Resultatet ble presentert på International Investigative Dermatology Symposium i mai 2018.

I desember samme år innledet Mary Kay en ny studie sammen med den verdensberømte miljøforskeren Dr. Max Costa fra New York University. Dr. Costa studerer effekten av forurensning utenfor storbyene og innvirkningen den har på huden.

Lyst til å bli med på et hudpleiekurs?

Vil du og vennene dine:

 • Prøve produkter
 • Tilbringe tid sammen
 • Lære hvordan dere kan ta vare på huden deres

Ja, jeg vil vite mer!

Bestill et hudpleiekurs – det er lett!

 • Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent
 • Avtal en dato
 • Inviter vennene dine

Finn hudpleiekonsulent