TimeWise® Miracle Set 3D™ (non SPF) Comb/Oily

TimeWise® Miracle Set 3D™ (non SPF) Comb/Oily

127g/ 48g/ 48g/ 14 g

TimeWise® Miracle Set 3D® er et innovativt hudpleiesett med aldringsforebyggende produkter som kompletterer hverandre. Det inneholder en stor andel antioksidanter, noe som gjør dette til den mest effektive hudpleieserien mot frie radikaler noensinne.

• Inneholder antioksidanter som bidrar til jevnere hudtone
• Innholder B3-vitamin som gir huden ny glød
• Hjelper huden med å bli mer ungdommelig og få ny spenst

1949 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer serien
Gi huden et yngre utseende på én-to-tre hver morgen og kveld. Mary Kays eksklusive Age Minimize 3D® Complex er med i samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D®, og har en tredimensjonal innfallsvinkel som lar deg beholde ditt ungdommelige utseende lenger. TimeWise® Miracle Set 3D® er et resultat av omfattende forskning og innovative ingredienser – helt enkelt et mirakel innen hudpleie!

Serien består av fire produkter som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Produkter
TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser er en multifunksjonell ansiktsrens som fjerner urenheter som gjør huden gusten. Den gjør huden ren, skrubbet, klarere og gir den ny glød.

TimeWise® Minimize 3D® Day Cream SPF 30 inneholder solfaktor som beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, og hjelper til med å redusere inntrykket av fine linjer og rynker. Den er også tilgjengelig uten solfaktor. Kremen bidrar til jevnere hudtone og tilfører fuktighet i 12 timer.

TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream gir huden nytt liv og ungdommelig glød. Den hjelper huden med å se fastere ut, bidrar til å redusere inntrykket av fine linjer og rynker samt tilfører fuktighet i 12 timer.

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream gir området rundt øynene ny glød og motvirker mørke ringer, poser under øynene, fine linjer og rynker. Den bevarer også fuktighetsbalansen i 12 timer.

Age Minimize 3D® Complex
Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex, som finnes i samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D®, består av tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn:

Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

TimeWise® Miracle Set 3D® er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjon og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud.*


Settet er tilgjengelig for normal/tørr og blandet/fet hud, og kommer også uten solfaktor.

*Basert på in-vitro-tester av hovedingrediensene.