TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Reduserer det synlige inntrykket av cellulitter på kun 3 uker! Få hjelp av en effektiv cellulittkrem som retter seg inn på områder det er lett å få cellulitter på, og som er utviklet for å gi huden et fastere, glattere og jevnere utseende.

• Reduserer det synlige inntrykket av cellulitter
• Gir fastere, jevnere hud
• Enkel i bruk
• Trekker raskt inn i huden
• Inneholder botaniske og marine ekstrakter

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Alle kan få cellulitter, uansett hvor god form man er i. Undersøkelser viser faktisk at de fleste kvinner opplever at de har cellulitter i større eller mindre grad. Er du en av dem? Nå kan du gjøre noe med det!

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream minsker den synlige forekomsten av cellulitter og gjør huden merkbart fastere og jevnere. Den effektive kremen inneholder blant annet arganolje og flere godtgjørende botaniske og marine ekstrakter som hjelper huden med å få ny spenst.

Glem alt om innviklede massasjeteknikker – TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream gir resultater uansett. Smør deg inn akkurat som med en vanlig body lotion, og massere til kremen har trukket inn i huden. Du vil se forskjell etter bare 3 uker, og tydelige resultater etter 9 uker.


Påføringstips

Smør deg inn med en rikelig mengde TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream hver morgen og kveld på områder som har cellulitter eller en tendens til å få cellulitter. Fortsett til kremen har trukket inn i huden.


" "