TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

14 g

Lysner huden rundt øynene og hjelper til med å gjøre mørke ringer, hevelser, fine linjer og rynker mindre fremtredende. Den gir en generell forbedring av utseendet til huden rundt øynene, får den til å se mer uthvilt og ungdommelig ut, samt får den til å føles ekstra fuktet.

• Gir området rundt øynene større glød
• Trekker raskt inn i huden for kort ventetid før man kan legge makeup
• Bevarer fuktighetsbalansen rundt øynene i 24 timer ved bruk 2 ganger om dagen
• Inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Kremen er hurtigabsorberende og tilfører fuktighet og glød, samt får huden til å se fastere ut. Motvirker synlige aldrings- og trøtthetstegn, deriblant mørke ringer og hevelser under øynene samt fine linjer og rynker. Kremen trekker raskt inn i huden, noe som gir minimal ventetid før man kan påføre øyesminke.

Produktet er en del av TimeWise® Miracle Set 3D®. Samtlige produkter er designet for å samarbeide og bidra til å forebygge faktorer som får huden til å eldes for tidlig. Settet beskytter huden, bremser aldringstegn og leverer resultater ved hjelp av unike Age Minimize 3D® Complex, som hjelper huden med å opprettholde sitt ungdommelige utseende. Bruk TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream sammen med resten av TimeWise® Miracle Set 3D® for å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Age Minimize 3D® Complex inneholder tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn. Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.* Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød. Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende. Produktet inneholder også et algeekstrakt som er ekstra fordelaktig for den ømfintlige huden rundt øynene, der aldringstegn og tegn på trøtthet lett oppstår.

Produktet er testet av øyelege samt klinisk testet mot hudirritasjon og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene samt passer for linsebrukere og de med sensitive øyne.

*Basert på in-vitro-tester av hovedingrediensene.


Påføringstips

Påføres rundt øynene med lette bevegelser etter ansiktsrens og fuktighetskrem morgen og kveld.