TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream (non SPF) normal/dry

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream (non SPF) normal/dry

48 g

Dagkrem som er et alternativ for kvinner som ikke vil eller kan bruke solfaktor. Den har mange av de samme fordelene som TimeWise® Age Minimize 3D® Cream SPF 30, men uten solfaktor.

• Hjelper huden med å bli mer ungdommelig og få ny spenst
• Etterlater seg en følelse av mykere og glattere hud
• Gir huden ny glød og bidrar til jevnere hudtone
• Inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex

625 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer produktet
Dagkremen fungerer som en antioksidant og hjelper til med å nøytralisere frie radikaler, akkurat som de andre produktene i TimeWise® Miracle Set 3D®, og den hjelper til med å gi huden ny glød og mindre fremtredende fine linjer og rynker.

Age Minimize 3D® Complex
Dagkremen inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex. Det består av tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn:

Innkapslet resveratrol: Tilfører trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende. Det inneholder ekstrakt fra opuntiakaktus, som hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighetsbarriere.*

Produktet er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud.

Tilgjengelig til normal/tørr og blandet/fet hud

*Resultatet er basert på en 12-ukers uavhengig klinisk studie der 62 kvinner brukte TimeWise® Miracle Set 3D® to ganger om dagen.


Påføringstips

Påfør TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream på ansikt og hals etter ansiktsrens.