Sunshine on my mind!

Dagene er lyse, hagene er grønne og vindene er varmere – sommeren er her, og Mary Kay har alt kundene dine trenger for å 
nyte den i fulle drag!

Peachy At The Beach 

Forbered deg på varme sommerdager med litt herlig egenpleie! Satin Body® Revitalizing Shea Scrub er en skånsom peeling som gjør huden jevn og myk. Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs gjør føttene klare for sommerens aktiviteter. Den avkjølende, oppfriskende og mykgjørende kremen har en deilig mintduft som er prikken over i-en etter en herlig pedikyr. Shine control

Bruk et ufarget pudder for å fiksere sminken og motvirke glans på varme sommerdager. Prøv noen ansiktservietter som absorberer talg uten å påvirke sminken! Mary Kays Beauty Blotters kommer i en hendig størrelse som passer perfekt i vesken. The smell of summer 

Sommeren er ikke komplett uten en skjønn blomsterduft med noter av peon, pasjonsfrukt, eple, ananas og appelsin. 
THE ”NO MAKEUP, MAKEUP LOOK”

Det er mange som satser på en naturlig stil om sommeren, og da vil de se usminket ut. Her er sminketipsene som hjelper deg å vise deg fra din beste side med minimale anstrengelser!

Få lange og fyldige øyevipper med en pleiende og fuktighetsgivende vippeprimer. Mary Kay® Lash Primer forsterker effekten av mascaraen, separerer vippene og gir dem et løft.


Storfavoritt med en innovativ kost som gir utrolig fylde og vipper som bare fortsetter og fortsetter. Få maks holdbarhet og beste mulige resultat ved å påføre Mary Kay® Lash Primer før Limited Edition Lash Love® Mascara.

CC Cream står for Color Correcting Cream, en rask og enkel løsning som gir jevnere hudtone. Den lette og pleiende sammensetningen korrigerer ujevnheter og får huden til å se naturlig vakker ut. Kremen inneholder dessuten solfaktor 15.

Med Mary Kay® Silky Setting Powder kan du føle deg trygg – både foran kameraet og IRL. Pudderet jevner ut hudtonen, virker utglattende og gir en myk fokus-effekt. En lett og matt finish reduserer glans. Perfekt hvis du vil piffe opp mascaraen når du er i farten!


Spf For the win

Vi tilbringer mye tid utendørs i sommerhalvåret, og Mary Kay har en rekke produkter med solfaktor som motvirker solskader og tidlige aldringstegn. Disse kan også brukes året rundt.


SOLFAKTORSKOLE

HVORDAN? 
Smør deg inn minst et kvarter før du går ut i solen, slik at beskyttelsen skal rekke å virke. Smør deg inn på nytt annenhver time og etter bading. Du bør også smøre deg inn igjen etter aktiviteter som får deg til å svette mye. 

HVORFOR? 
UVA- og UVB-stråler kan forårsake tidlige aldringstegn, og kan i verste fall føre til hudkreft. 

NÅR? 
Bruk solfaktor 15 eller mer hver dag. Unngå solen når den er på sitt sterkeste (kl. 11–15). Bruk gjerne hatt for å beskytte ansiktet.


SOMMERHUD TIL BEGJÆR

Det er alltid viktig med god hudpleie, uansett årstid. Snakk med din Frittstående Hudpleiekonsulent! Hun hjelper deg med å velge ut de rette produktene for deg og huden din. Har du ikke en egen Frittstående Hudpleiekonsulent ennå? Klikk her!