CELEBRATING MARY KAY ASH

I år feirer vi Mary Kay Ashs 100-årsdag, og vi hyller vår ikoniske grunnleggers varige arv – en arv som innebærer å styrke kvinner og forandre liv. Mary Kay Ash hadde nok fantasi, besluttsomhet, integritet, medmenneskelighet og mot til å bygge opp et verdensomspennende selskap, som fortsetter å inspirere millioner av kvinner og menn over hele verden. Hun var en gründer som var forut for sin tid – en visjonær, en pioner og en banebrytende forretningskvinne. Og vi er utrolig stolte over å kunne kalle henne selskapets grunnlegger! Bli med på feiringen! Gratuler Mary Kay Ash med dagen denne måneden på sosiale medier! Bruk emneknaggen #MaryKayAsh, og fortell hva arven hun har etterlatt seg betyr for deg.

The Making of an Icon

Oppdag de seks viktigste egenskapene som gjorde Mary Kay Ash til en inspirerende grunnlegger – til en kvinne som bygde opp et verdensomspennende imperium og en arv som fortsetter å berike andre kvinners liv.

Delt glede er dobbel glede

Del et oppmuntrende sitat med kvinnene du beundrer ved å lagre og dele eller videresende de inspirerende bildene lengre ned på siden.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!

" "