#MKBeautyBFFContest

Bli med i konkurransen vår! Del spesielle Meaningful Moments du har opplevd med din #MKBeautyBFF på Instagram 9. mars–30. april!
Da kan begge vinne en spennende premie!

Mary Kay vil feire kvinnene som selger produktene våre, kvinnene som bruker dem, og magien som oppstår når de treffes. I perioden
9. mars–30. april kan du dele de spesielle øyeblikkene du opplever sammen med din #MKBeautyBFF på Instagram! Da blir dere med
i trekningen av hver sin eksklusiv premie. Slik går du frem!

VIDEO: Spill inn en 1–2 minutter lang video som beskriver et Meaningful Moment da din #MKBeautyBFF har gjort livet ditt ekstra vakkert. Du kan enten spille inn videoen selv eller sammen med din #MKBeauytBFF.

BILDE: Ta en selfie og beskriv et Meaningful Moment du og din #MKBeautyBFF har delt, eller beskriv hvordan hun har gitt deg ekstra god service. Du kan enten ta en selfie eller et bilde av deg og din #MKBeauytBFF.

Legg ut bildet/videoen på Instagram med emneknaggene
#MKBeautyBFFContest og #MKNordicBFF.Tagg @marykaynordic og din Frittstående Hudpleiekonsulent. Du må ha en åpen Instagramprofil for å delta.

Se video- og bildeforslag!

FINALISTENE VELGES UT: Konkurransen avsluttes 30. april, og deretter velger vi ut seks finalepar basert på følgende:

  • Originalitet og kreativitet
  • At konkurransetemaet ”Hun gjør livet mitt vakkert” er fulgt
  • Kvaliteten på filmen/bildet

Finalistene vil bli meddelt 12. mai 2020 (bursdagen til Mary Kay Ash)

PREMIER: Seks finalepar, der hvert par består av en Frittstående Hudpleiekonsulent og kunden hennes, vil få en herlig premie.

De seks finalebidragene vil bli sendt til en internasjonal jury som består av blant annet Mary Kays Global Beauty Ambassador Luis Casco og representanter fra Mary Kay Inc. i Dallas. Det er denne juryen som skal kåre et vinnerpar.

Premien er en eksklusiv photoshoot på Lesley Cosmetics’ hovedkontor i Mölndal utenfor Göteborg. Bildene vil bli vist i skjønnhetsmagasinet The Look.


Deltakerne må være bosatt i Norge, Sverige eller Finland. Aldersgrense 18 år. Ansatte på Lesley Cosmetics samt Frittstående Hudpleiekonsulenters familiemedlemmer kan ikke delta. Ved å delta i konkurransen gir du Lesley Cosmetics AB tillatelse til å bruke innleggene dine på sosiale medier til reklameformål på nettet og i trykksaker.
På marykaynorway.no finner du konkurransereglene og noen gode forslag som kan hjelpe deg med å lage et vinnerinnlegg.


#MKBeautyBFFContest

Video- og bildeforslag


SLIK SPILLER DU INN EN VIDEO

  • Still inn fokus.
  • Hvis du bruker mobilkamera bør du holde mobilen vertikalt.
  • Ikke justér zoomen mens du spiller inn.

FINN EN NØYTRAL BAKGRUNN

Prøv å finne en ren, fast bakgrunn for å unngå forstyrrende innslag. Stå eller sitt – velg det som føles mest avslappende.

UNNGÅ FORSTYRRENDE LYDER

Reduser eventuell bakgrunnsstøy. Slå av musikken, og sørg for at det ikke er mennesker rundt deg som snakker eller bråker.


SE LYSET

  • Spill inn videoen på et sted med godt lys, men hold deg et stykke unna lyskilder som f.eks vinduer.
  • Dobbeltsjekk at du ikke har skygger i ansiktet.

GIKK DET GALT? PRØV IGJEN!

Du kan ikke fikse problemer som dårlig lyd og en uskarp video. Prøv igjen, du kommer til å klare det!

SLIK TAR DU EN FANTASTISK SELFIE

Hold telefonen parallelt med ansiktet ditt og knips litt ovenfra. La haken falle litt nedover, slik at øynene blir store. Det vil også forlenge halsen og haken. En annen mulighet er å holde kameraet rett forfra og litt nærmere ansiktet. Da kan du heller flytte kroppen for å finne riktig vinkel.

Husk å lagre en kopi av bildet eller videoen i tilfelle du vinner!Follow us on Instagram @marykaynordic