Introducing Mary Kay Global Makeup Artist Keiko Takagi

Color is the tool I need to express myself. I have some interesting innovative ideas for moving color forward with Mary Kay. I have a unique point of view of what is going on in Asia. So I’m happy to be part of the Mary Kay Global Makeup Artist Team.

Keiko Takagi, New York

Hjemme i Japan utviklet Keiko en dyp kjærlighet til farger, material og naturens uendelige variasjoner. Som barn studerte hun ballett og ble bakgrunnsdanser for en rekke populære artister i hjemlandet. Hennes kjærlighet til kosmetikk blomstret i takt med at hun eksperimenterte med sminke backstage. Siden den gang har designers, fotografer og kjendisklienter over hele verden tydd til hennes ekspertkunnskaper og kreativitet når det gjelder kosmetikk. Keiko er overbevist om at vakker sminke begynner med frisk og sunn hud. Dette gjør henne til et flott tilskudd i Mary Kays Global Makeup Artist Team!


Signature Look

Keiko Takagi's Signature Look

Selv om hun har hundrevis av produkter og tilbehør å velge mellom, kommer Keiko alltid tilbake til sotede øyne, som har blitt signaturstilen hennes. Årsaken til at hun er så glad i denne, er at den passer til alle kvinner og så godt som i alle situasjoner. Den er lett å gå fra fargesterk og selvsikker til myk og sofistikert ved hjelp av noen enkle triks og produkter.


1

Påfør Mary Kay® Eyeliner Black langs med vippene over og under øyet.

2

Legg Mary Kay® Mineral Eye Color Tender Taupe på øyelokket og opp til globallinjen. Påfør eyeliner langs med vippene og dus den ut slik at du blander den med øyenskyggen.Tilfør mer drama ved å legge Mary Kay® Mineral Eye Color Midnight Star på øyelokket. Legg Mary Kay® Mineral Eye Color Crystalline i øyekroken.

3

Påfør Mary Kay® Ultimate Mascara™ Black.

4

Fremhev ansiktets konturer med Mary Kay® Mineral Cheek Color Coral Sunrise, og få en highlighting-effekt i kinnene med Mary Kay® Highlighting Powder.

5

Påfør Mary Kay® True Dimensions® Lipstick Natural Beauté.

How-to-filmer

Røde lepper

Det er lett å få klassisk røde lepper ved hjelp av bare noen få produkter. Keiko viser hvordan du kan gå frem for å få et perfekt resultat ved hjelp av Mary Kay® Lip Liner Clear og rød, kvinnelig leppestift.


Makeup Artist Looks

Keiko’s Global Makeup Artist Looks

The Bridal Look for Daytime

Keiko bruker en palett som er perfekt for et ettermiddagsbryllup. Makeupen hennes gir en myk glød som fanger opp solskinnet. Hun bruker øyenskygger i skimrende nyanser for å fange lyset, og skjønne rosa nyanser på kinn og lepper. 

The Bridal Look for Evening

Eleganse og sofistikert skjønnhet er perfekt på kveldsbryllup. Keiko har kombinert plommelilla og kremfargede nyanser for å skape drama, mens bærfarger gjør lepper og kinn vakre. Denne balanserte stilen er ypperlig til alt fra den dunkle gløden fra stearinlys til godt opplyste festlokaler.

The Luminous Look

Denne enkle makeupen tar i bruk produkter produkter og påføringsteknikker som fremhever de naturlige trekkene dine. Keiko kombinerer skimrende, nøytrale øyenskygger for å fange lyset og fremheve øynene. Hun gir ansiktet enda mer varme og glød ved hjelp av Mary Kay® Mineral Bronzing Powder og Mary Kay® Mineral Highlighting Powder.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!

" "