LE Mary Kay® Illuminating Drops Golden Horizon

LE Mary Kay® Illuminating Drops Golden Horizon

15 ml

Disse herlige dråpene, som kommer i tre kledelige nyanser, gir huden en vakker glød og fremhever ansiktstrekk.

• Påføres rett på huden
• Kan blandes med foundation og body lotion
• Kommer i to kledelige nyanser
• Gir et vakkert skimmer

409 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Få en vakker glød med Illuminating Drops! Nyansen Golden Horizon gir en varm, gyllen teint og Bronze Light gir en eksklusiv, skimrende kobbertone. Pipetten frigjør den silkeglatte, flytende sammensetningen én dråpe om gangen, slik at du har full kontroll over gløden. Dråpene kan også blandes med foundation og body lotion.


Påføringstips

Påfør Limited Edition Mary Kay® Illuminating Drops rett på huden, eller bland dem ut i foundation. Drypp en dråpe på en fingertupp eller på en Mary Kay® Cream Color Brush og påfør den på huden.

Kinnben:
Drypp Illuminating Drops på en Liquid Foundation Brush og påfør sammensetningen på kinnbenas høyeste punkt. Da får du en glød som tilsynelatende kommer innenfra.

Nesetupp, amorbue og øyenbryn:
Påfør Illuminating Drops på nesetuppen, amorbuen og under øyenbrynene med en Cream Color Brush for å få en vakker highlighter-effekt.

Hele ansiktet:
Gå for en diskré glød i hele ansiktet. Bland dråpene med en Mary Kay-foundation og påfør blandingen i et jevnt lag over ansiktet ved hjelp av Mary Kay® Liquid Foundation Brush.

Skuldre, krageben og utringning
Fremhev krageben og utringning ved å dryppe noen dråper på en Liquid Foundation Brush. Dus ut fargen eller bygg opp skimmeret til ønsket intensitet.

Hele kroppen:
Bland Illuminating Drops med en body lotion for å gi kroppen en kledelig glød mens du motvirker tørrhet.


Slik går du frem:
Pipetten frigjør den silkeglatte, flytende sammensetningen én dråpe om gangen, slik at du har full kontroll over gløden din.

Rist flasken, vri av korken og ta ut pipetten mens du trykker ned knappen på korken. Sett pipetten i flasken igjen og slipp knappen i et par sekunder for å fylle pipetten. Løft den opp av flasken og trykk på knappen for å legge en dråpe eller to på en sminkekost, en sminkesvamp, fingertuppen eller rett på huden.

Nyanser:
Golden Horizon og Bronze Light