10-028785

Domain® Cologne Spray

73ml

En varm og uimotståelig maskulin duft for den moderne mannen – med innslag av ørkenplanter, ferskt krydder og spennende tresorter.

• Toppnoter av ørkensalvie, konjakkdruer og lavendel
• Hjertenoter av einebær, kaktus og bambusskudd
• Bunnoter av kirsebærtre, vanilje og musk

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Domain® Cologne Spray er en varm og livfull duft som byr på en uimotståelig blanding av friske utendørsdufter og rene, krydrete innslag. De jordaktige notene fører tankene til spennende friluftsliv og rolige kvelden foran en sprakende peis.

Domain® Cologne Spray inneholder: Toppnoter av lime, eple, grapefrukt, ørkensalvie, konjakkduer og lavendel. Hjertenoter av einebær, kaktus, paradisfuglblomst, basilikum, dragon, mynte, sypress og bambusskudd. Bunnoter av kirsebærtre, lyst sedertre, pipetobakk, cistus labdanum, patchouli, palmetre, vanilje og musk.

Kombinasjonen av ingredienser i en duft avgjør ikke bare hvordan den lukter, men også hvor lenge duften blir værende på huden. De forskjellige ingrediensene manifesterer seg på huden i stadier. Man deler opp disse stadiene i tre etapper:
• Toppnotene gir den innledende opplevelsen av duften. De introduserer duften, og blir værende i opp til 15 minutter.
• Hjertenotene dukker opp noen minutter etter at parfymen blir påført. Disse kan bli værende under hele duftopplevelsen.
• Bunnotene gir det endelige inntrykket av duften, samt det mest varige. De kan bli værende i flere timer etter at duften påføres.


Påføringstips

• Domain® Cologne Spray kommer best til sin rett hvis man bruker den på steder hvor man kan føle pulsen slå, eksempelvis på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Huden er som varmest på steder hvor pulsen er nærme hudoverflaten, og her utvikles duften raskere.
• Cologne fordamper raskere enn parfyme ettersom den har en lavere konsentrasjon av duftoljer, så spray litt på nå og da for å lukte godt hele dagen!


" "