10-038806

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation Ivory 3

29ml

Fjærlett, vitaminberiket foundation som gjør huden herlig jevn og glatt og reduserer det synlige inntrykket av porer, fine linjer, rynker og ujevnheter i huden. Huden ser umiddelbart både fastere, yngre og friskere ut!

• Reduserer glans og overflødig olje
• Gir en fløyelsmyk, matt finish
• Holdbart resultat, time etter time
• Reduserer aldringstegn og ujevnheter

Flere fordeler

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation tilbyr tildløs skjønnhet ved hjelp av styrkende E-vitaminer og en effektiv blanding av peptider. Kombinert/fet hud blir utrolig jevn og fin uten å se blank ut, og du får samtidig et herlig tillegg til det aldringsforebyggende hudpleieprogrammet ditt. Den oljefrie sammensetningen er glatt og påføringsvennlig, samt utviklet for å motstå luftfuktighet, hviket gir et meget holdbart resultat.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Kollagenforesterkende peptider bidrar til å øke hudens elastisitet. Produktet er parfymefritt, dermatologisk testet, kan brukes på sensitiv hud og tetter ikke til porene.

Få en strålende vakker finish ved å bruke TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation sammen med Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 og Liquid Foundation Brush.


Påføringstips

• Påfør TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation med Mary Kay® Liquid Foundation Brush, en sminkesvamp eller med fingertuppene.
• Hvis du bruker kosten, kan du presse ut litt foundation på håndbaken, dyppe kosten i den og fordele den jevnt over ansiktet med jevne strøk i nedadgående retning.
• Kosten er utformet for å gi et optimalt resultat selv på vanskelige områder, som eksempelvis inntil nesen og munnen.