10-081999

Skinvigorate® Cleansing Brush

Bli gullende ren med en ergonomisk designet rensebørste som vasker bort alle spor av sminke og urenheter, og som gjør huden jevn og strålende vakker!

• Fjerner sminke 85 % bedre enn ved ansiktsrengjøring for hånd*
• Øker effekten av hudpleieprodukter
• Masserer bort ujevnheter og gir huden et jevnere utseende
• Myker opp det synlige inntrykket av fine linjer og rynker

*Resultatet er basert på en klinisk endagsstudie.

Flere fordeler

Skinvigorate® Cleansing Brush etterlater seg en utrolig ren følelse. Den masserer huden med myke bevegelser, og tester har vist at resultatet er hele 85 % bedre enn ved ansiktsrengjøring for hånd! Børsten gjør at huden føles jevn og glatt, øker effekten av rensekremer og sørger for at hudkremer og andre hudpleieprodukter trekker raskere inn i huden. Dette resulterer blant annet i at effekten av fuktighetskremer øker. Det blir til og med lettere å påføre sminke, og resultatet blir jevnere enn noensinne. Ved regelmessig bruk av Skinvigorate® Cleansing Brush merker man stor forskjell i hudens utseende.

De to hastighetsinnstillingene gjør at opplevelsen kan tilpasses brukerens egne ønsker. Begge hastighetene gir myk massasje og en varsom dyprengjøring som passer alle hudtyper, inkludert følsom hud og aknehud.

Den unike designen, med runde tupper på børstestråene, gjør at børsten føles utrolig myk og deilig mot huden. Den har en varsom peeling-effekt og er skånsom mot huden. Bustens vinkel gjør at den kommer til i hele ansiktet og gir et optimalt resultat.

Ved bruk av Skinvigorate® Cleansing Brush sammen med en yndlingsrens fra Mary Kay® både morgen og kveld, vil huden føles strålende ren og vakker, og det daglige hudpleieprogrammet vil gi større effekt. Bytt børstehode hver tredje måned for å få beste mulige effekt. OBS! Produktet er vanntett, men bør ikke holdes under vann.


Påføringstips

1. trinn
Begynn med å fjerne øyesminken med Oil-Free Eye Makeup Remover.

2. trinn
Fukt ansiktet og børstehodet med vann, og bruk en valgfri cleanser.

3. trinn
Velg roteringshastighet.

4. trinn
Beveg børsten forsiktig rundt i ansiktet – på kinn, nese, hake og panne – i ca. 15 sekunder per område.

5. trinn
Skyll ansiktet, og rengjør børstehodet med mild såpe og vann.

6. trinn
Utfør de neste trinnene av det daglige hudpleieprogrammet