Mary Kay er et selskap som gjør forskjell.

Et selskap med integritet. Et selskap med solid rykte, stabilitet og mer enn et halvt århundre på nakken. Klikk på kategoriene under for å lese mer om hva som gjør Mary Kay så unikt.

Er du klar til å sette i gang?

Alt begynte med Mary Kay Ash og en drøm om å inspirere andre kvinner. I dag er Mary Kay et av verdens fremste hudpleiemerker, og selges på mer enn 35 markeder og har en årlig, global omsetning på ca. 4 milliarder dollar. Mary Kays frittstående karrieremulighet har hjulpet kvinner med å få en ekstrainntekt og skjønnhet både på innsiden og utsiden i mer enn 50 år.

Les mer om selskapet >

Mary Kays forretningsfilosofi er enkel: vi leverer akkurat det vi lover. Mary Kay bruker mange millioner dollar og gjennomfører mer enn 500 000 tester hvert år for å sikre at produktene holder høyeste standard.

Les om Mary Kays forsking og produktutvikling >

Du har antakelig hørt uttrykket "sosialt ansvar", men vi kaller det "å gjøre det rette". Mary Kay arbeider for å gjøre verden til et gladere, vakrere og bedre sted, og det hadde ikke vært mulig uten mennesker som deg!

Finn ut hvordan du hjelper oss med å gjøre det rette>

Mary Kay Ash sa ofte: “You’re in business for yourself but not by yourself,” og det stemmer fortsatt. Både selskapet og søsterkollegene dine vil være der for deg gjennom tykt og tynt, og du kan alltid få støtte og oppmuntring når du trenger det.

Les mer om fellesskapet>

Bli vertinne for et hudpleiekurs! Da kan du se hvordan det er å være Frittstående Hudpleiekonsulent før du bestemmer deg for å starte opp. Å se en erfaren Frittstående Hudpleiekonsulent i arbeid, er en god måte å få innblikk i virksomheten på.

Bli vertinne for et hudpleiekurs >

>