Thinking of Love® Eau de Parfum

Thinking of Love® Eau de Parfum

29 ml

En romantisk duft som inspirerer til nye, minneverdige opplevelser! Det henger en vakker medaljong rundt flasken, og kartongen inneholder et kort hvor du kan skrive en personlig beskjed til mottakeren.

• Toppnoter av mandarin og fresia
• Hjertenoter av roseblader og kaprifol
• Bunnoter av iris og sandeltre

Flere fordeler

Innled et livslangt kjærlighetsforhold til duften som gjør spesielle øyeblikk helt uforglemmelige! Thinking of Love® Eau de Parfum er en varm og romantisk duft som passer perfekt når man har noe spesielt å feire eller vil gjøre dagen ekstra minneverdig! Den passer også kjempebra som gave til noen man er glad i. En vakker medaljong henger rundt flasken, og denne kan festes på et halsbånd eller armbånd. Når kartongen brettes ut, forvandles den til et dekorativt kort hvor man kan skrive en personlig beskjed til mottakeren!

Thinking of Love® Eau de Parfum inneholder: Toppnoter av mandarin, rosépepper og fresia. Hjertenoter av tyrkiske roseblader, fransk fiol og rosa kaprifol. Bunnoter av vanilje, iris, musk og indonesisk sandeltre.

Kombinasjonen av ingredienser i en duft avgjør ikke bare hvordan den lukter, men også hvor lenge duften blir værende på huden. De forskjellige ingrediensene manifesterer seg på huden i stadier. Man deler opp disse stadiene i tre etapper:
• Toppnotene gir den innledende opplevelsen av duften. De introduserer duften, og blir værende i opp til 15 minutter.
• Hjertenotene dukker opp noen minutter etter at parfymen blir påført. Disse kan bli værende under hele duftopplevelsen.
• Bunnotene gir det endelige inntrykket av duften, samt det mest varige. De kan bli værende i flere timer etter at duften påføres.


Påføringstips

• Thinking of Love® Eau de Parfum kommer best til sin rett hvis man bruker den på steder hvor man kan føle pulsen slå, for eksempel på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Huden er som varmest på steder hvor pulsen er nærme hudoverflaten, og her utvikles duften raskere.
• En duft vil alltid dunste litt, så spray på mer duft etter noen timer hvis du vil lukte godt hele dagen!