LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

LE Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate

220g + 85g + 60g

Gjør hendene myke og herlig fuktet på én-to-tre. Gjenoppretter tørre henders fuktighetsbalanse. Inneholder mild peeling og velgjørende fuktighet som holder hendene fuktet i opptil 24 timer. Settet inneholder tre fantastiske produkter som gir hendene nytt liv og vitalitet, og gjør at de føles forynget og vakre.

• Tilfører fuktighet i opptil 24 timer
• Skrubber og renser huden
• Gjør hendene myke og beskyttet
• Tilfører nærende sheasmør
• Har en skjønn duft av granateple
• Passer perfekt som gave

Flere fordeler

Ettersom huden på hendene har så få talgkjertler, blir den lettere tørr og begynner å flasse. Fukttapet kan også føre til at man får rynker for tidlig, slik at hendene ser eldre ut enn de egentlig er. Limited Edition Satin Hands® Pampering Set Blissful Pomegranate gjør hendene herlig myke og fuktede, og beskytter dem mot tidlige aldringstegn. To av produktene i settet har i tillegg en skjønn duft av granateple. De har også duftnoter av ville bær, eple, pære og pasjonsfrukt.


Påføringstips

Smør inn hendene med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free for å tilføre ekstra fuktighet på spesielt tørre områder. Skrubb hendene godt med Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub Blissful Pomegranate for å fjerne smuss og døde hudceller. Skyll hendene med lunkent vann til alle skrubbekornene er borte. Tørk hendene.
Påfør Satin Hands® Nourishing Shea Cream Blissful Pomegranate for umiddelbar fuktighetstilførsel som varer i opptil 24 timer.