La huden din vise seg fra sin beste side med fire masker i et søtt gavesett. Når huden føles tørr, gusten eller fet, har du alt du trenger i disse ansiktsmaskene – uansett om du vil bruke dem én og én eller hver for seg. Ta et sett til deg selv, og et til noen som fortjener et herlig hjemmespa.

Miss Pore-Fect

Leirens absorberende egenskaper er grunnen til at denne masken etterlater seg en matt hud med mindre synlige porer. Ingrediensene er blant annet grønn leire, eterisk rosmarinolje og mentol.

Energy Queen

Gå dagen i møte med fornyet energi ved hjelp av en oppfriskende leirmaske med koffein fra grønn te. Inneholder søtmandelolje og ekstrakt av grønn te og nyper.

Lady Serenity

Unn deg litt veltrengt egentid med en avkjølende, beroligende og kremete ansiktsmaske. Inneholder aloe vera og provitamin B5 (panthenol).

Dewy Gal

Gi ansiktet ditt en duggfriskglød ved hjelp av denne fuktighetsgivende ansiktsmasken før du går. Da er du forberedt på både kvelden og dansegulvet! Inneholder hyaluronsyre, glyserin og E-vitaminer.

Ansiksmaskene kan både brukes hver for seg og kombineres for en herlig skreddersydd multimasking-stund. Legg en av ansiktsmaskene i vesken, slik at du kan piffe opp huden etter en reise, eller gi dem til en venn som trenger litt ekstra omtanke.

Kost som passer perfekt for påføring av ansiktsmaskene!

Påfør ansiktsmaskene med Mary Kay® Liquid Foundation Brush.

Hvilken ansiktsmaske trenger du i dag?