Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Fragrance Mist

Believe + Wonder® Chase a Rainbow™ Fragrance Mist

147 ml

Hva er du på jakt etter? Kjærlighet? Suksess? En god kopp espresso? Følg impulsene dine, og gjør det med selvtillit og livsglede! La denne fruktige blomsterduften kjærtegne sansene dine og inspirere deg til å finne glede i hvert eneste øyeblikk!

Toppnoter: Vannmelon, pære og Alphonso-mango
Hjertenoter: Sjasmin og vannplanteakkorder
Bunnoter: Fiol, ambra og blå musk

Flere fordeler

Denne deilige blomsterduften med innslag av friske frukter er en opplevelse for mer enn én sans. Den byr på fantastiske toppnoter av pære og mango, og fortsetter over i noter av vannplanter og avrundes av en uimotståelig blomsterkombinasjon. Det har aldri vært herligere å finne lykken i hverdagen! Forsterk duftopplevelsen med Mary Kay® Believe + Wonder™ Chase a Rainbow™ Shower Gel og Body Lotion, som selges separat.

Mary Kay® Believe + Wonder™ består av tre serier med hver sin unike duft – Chase the Rainbow™, Sail to the Moon™ og Paint the Sky™. Hver serie inneholder tre produkter – en Fragrance Mist, en Shower Gel og en Body Lotion. Alle seriene har sin unike duft, som alle viser vei til en hverdag full av uforglemmelige sanseinntrykk. La drømmene dine vise vei! Dette er en perfekt gave til den som alltid er på jakt etter det lille ekstra i livet.