TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

0,03 g x 12 st

Dette innovative produktet byr huden på en dose ren C-vitamin. Etter kun to uker ser hudtonen jevnere ut, huden har fått større glød, og fine linjer og rynker er mindre fremtredende.
- Små firkanter som løses opp i håndflaten og blir til ren C-vitamin.
- Kombineres med et serum** fra Mary Kay for å gjøre serumet til en potent, aldringsforebyggende C-vitamineliksir.

Flere fordeler

TimeWise® Vitamin C Activating Squares® er et innovativt produkt som kan forvandle et serum til en superpotent boost. Det er formet som små, oppløselige firkanter som gir huden en real dose rene C-vitaminer. Firkantene er så små at de kan legges på fingertuppen, men ikke la deg lure – de er en skikkelig kraftpakke. Man aktiverer firkantene og løser dem opp til ren C-vitamin i håndflaten. Det kaller vi genialt!

Når C-vitaminer eksponeres for luft, lys og vann i en lengre periode, brytes de ned og mister effekt. Men nå har et teknologisk gjennombrudd ført til at C-vitaminene holder seg stabile til man aktiverer dem!

Akkurat som vitaminer er viktige for helsen, er C-vitaminer viktige for å hjelpe huden med å bekjempe aldringstegn. Ettersom kroppen verken kan produsere egne C-vitaminer eller lagre dem, må de fylles på med jevne mellomrom. Denne virkningsfulle vitaminen er kjent for å gi huden større glød og bidra til jevnere hudtone. Den er også gunstig for produksjonen av kollagen og elastin, noe som bidrar til å redusere inntrykket av fine linjer og rynker. C-vitamin er også en antioksidant som beskytter huden mot de skadelige effektene av frie radikaler.

- Dermatologisk og klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.

* Resultatene er basert på en 4-ukers uavhengig klinisk studie der 29 kvinner brukte TimeWise® Vitamin C Activating Squares® i en nøytral blanding tre ganger i uken.
**TimeWise® Vitamin C Activating Squares™ bør ikke brukes sammen med produkter som inneholder solfaktor eller som er beregnet på aknehud.


Påføringstips

- Vask ansiktet med valgfri ansiktsrens fra Mary Kay®.
- Åpne pakken, legg firkanten i håndflaten og drypp 3–4 dråper vann på den.
- Bland med en finger til firkanten har løst seg opp.
- Legg til vanlig mengde av et Mary Kay-serum**og bland alle ingredienser for å aktivere den oppløste firkanten.
- Påfør blandingen i ansiktet, og la den trekke helt inn før du påfører andre hudpleieprodukter.
- Dette kan gjøres opp til tre ganger i uken.