Hvorfor Mary Kay?

FUN & FRIENDSHIP

Hos Mary Kay kan du velge akkurat hvor mye eller lite du vil jobbe. Heltid, deltid eller en gøyal hobby – det er opp til deg!

Du vil bli en del av et nettverk med kvinner som samarbeider for sin egen fremtid.

Det er bare å sette i gang!

MONEY & REWARDS

Du kan tjene opptil 50 % på produktene du selger.

Du kan velge å bygge opp et team med kvinner som vil gjøre det samme som deg. Inntekten du får, består ikke bare av penger – selskapet har blant annet et gunstig firmabil-program med flotte Mary Kay-biler.

Noe av det aller beste ved Mary Kay, er likevel rosen og hyllesten man får for innsatsen sin.

PRODUCTS WOMEN LOVE

Mary Kays sortiment inneholder over 300 produkter innen hudpleie, trendy makeup, kroppspleie og dufter.

Vi utfører hundre tusenvis av tester hvert år for å sikre at produktene er trygge i bruk og leverer resultatene vi lover.  

THE WORLD OF MARY KAY

Selskapet ble grunnlagt av Mary Kay Ash for 60 år siden. Hun ville berike andre kvinners liv med en frittstående karrieremulighet som ga en økonomisk og personlig utvikling.

I dag blir Mary Kays hudpleie- og sminkeprodukter solgt av mer enn 3,5 millioner kvinner i nesten 40 land.

”Det beste ved å være Sales Director i Mary Kay er … friheten, fleksibiliten og muligheten til å styre sin egen hverdag.”

Linda Sletten Heistad
Frittstående Sales Director

Say Hello to Your Next Adventure!

Alle som begynner som Frittstående Hudpleiekonsulent begynner litt forsiktig, og alle har ulike forutsetninger, forventninger og mål. Svar på disse spørsmålene: Vil jeg ha en ekstrainntekt? Vil jeg ha personlig utvikling eller en ny utfordring? Vil jeg at hverdagen min skal gi meg mer glede og nye kontakter?


Hvis du svarte ja på ett eller flere av spørsmålene, er det ikke noe å lure på. Tusenvis av kvinner over hele Norden har valgt å bli Frittstående Hudpleiekonsulent, og du kan enkelt finne noen i nærheten som kan hjelpe deg med å komme i gang.


Når du begynner som Frittstående Hudpleiekonsulent, vil du få et Starter Kit med alt du trenger for å komme i gang. Deretter er resten opp til deg. I Mary Kay jobber du i din egen takt, og du vil få mange søsterkonsulenter som vil fortelle om erfaringene sine og gi deg gode råd – slik at nettopp du kan gjøre karriere! Du har også et stort varemerke i ryggen, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å komme akkurat så langt du vil i din frittstående Mary Kay-karriere.

Be Your Own Boss!

Q&A

Lurer du på noe? Les vanlige spørsmål og svar her