Din trygghet er Mary Kays hovedprioritet, men hva er det som gjør Mary Kay-produktene både trygge i bruk og så miljøvennlige som mulig? Her forteller Dr. Cristi Gomez, Director of Product Safety & Environmental Toxicology, om selskapets sikkerhetsstandard samt om vaner som er fordelaktige for huden.

– Vi prioriterer alltid deg og tryggheten din, og vi går aldri på akkord med produktenes sikkerhet eller kvalitet. Mary Kays team av forskere og toksikologer er med under hele utviklingsprosessen, og vi bruker aldri ingredienser vi ikke kan garantere at er trygge i bruk.

DID YOU KNOW?


Mary Kay utfører hundre tusenvis av tester hvert år for å sikre at produktene er effektive og trygge i bruk.

Er utviklingen av produkter for sensitiv hud viktig for Mary Kay?

– Ja! Se etter Mary Kay-produkter med beskrivelsen ”egnet for sensitiv hud”. De er testet av hudleger for å sikre at de er velegnet for sensitiv hud.

Kan Mary Kays produkter brukes av kunder med kontaktlinser eller overfølsomme øyne? 

– Vi sikrer alltid at øyeproduktene våre ikke irriterer øynene. Når vi utvikler produkter til området rundt øynene, samarbeider vi ofte med øyeleger for å avgjøre om produktet er egnet for kontaktlinsebrukere og kunder med overfølsomme øyne. Disse produktene er merket med ”Testet av øyelege”.

DID YOU KNOW?


Mary Kay utfører hundre tusenvis av tester hvert år for å sikre at produktene er effektive og trygge i bruk.

Jeg tenker mye på miljøet. Hvor grønne er egentlig Mary Kay?

– Mary Kay har et verdensomspennende gjenvinningsprogram, og vårt nye Richard R. Rogers Manufacturing/R&D Center (R3) er et anlegg uten deponier som har fått et LEED® Silver-sertifikat.  I tillegg drives både anlegget og Mary Kays hovedkontor av 100 % fornybar energi.

Her kan du se eksempler på hva Mary Kay gjør for å skape og opprettholde en holdbar forretningsnorm.

DID YOU KNOW?


Du bør ikke bruke samme sminkekost til lepper og øyne.

Øynene må beskyttes mot bakterier, inkludert våre egne. Ulike sminkekoster til forskjellige bruksområder hjelper deg med å holde deg frisk og vakker.

Vask sminkekostene regelmessig.

Bakterier trives godt i busten på sminkekoster som ikke blir vasket ordentlig. Brush Cleaner er viktig for en god hygiene.