10-060202

MKMen® Advanced Eye Cream

18 g

Et våkent og opplagt blikk er avgjørende for et friskt og ungdommelig utseende! Motvirk trøtthetstegn med en avansert, trippelvirkende øyekrem som tilfører fukt og styrker hudens elastisitet, samtidig som den effektivt motvirker aldringstegn rundt øynene!

• Tilfører fuktighet
• Styrker hudens elastisitet
• Motvirker mørke ringer og hevelser
• Reduserer synlige aldringstegn

Flere fordeler

Forskjellen mellom menn og kvinners hud oppstår først og fremst som et resultat av homonelle forandringer – men ytre faktorer, som blant annet barbering, bidrar også til å skape ulike behov. Derfor har Mary Kay utviklet en hudpleieserie spesielt for menn. MKMen® er en enkel og effektiv serie hudpleieprodukter som er utviklet for mannens spesifikke forutsetninger, og er den perfekte løsningen på behovene hans.

Området rundt øynene er som oftest det første hvor synlige tegn på trøtthet, stress og aldring som følge av soleksponering kan oppstå. Dette kan være alt fra mørke ringer og poser til fine linjer og rynker. MKMen® Advanced Eye Cream er en lett, glatt øyekrem som tilfører fukt og styrker hudens elastisitet. Den avanserte sammensetningen bidrar til å redusere den synlige forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene.

Bruk MKMen® Advanced Eye Cream sammen med de andre produktene i MKMen®-serien for å gjøre huden ren og frisk og hjelpe den med å ivareta sitt ungdommelige utseende! Produktet kan også brukes på sensitiv hud, tetter ikke til porene, er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier, testet av øyespesialister og er egnet for kontaktlinsebrukere.


Påføringstips

• Bruk ringfingeren til å legge øyekremen rundt øynene med lette, korte bevegelser.
• Påføres etter rens og fuktighetskrem morgen og kveld.