En vakker start

Uansett hvordan du foretrekker å jobbe, får du tilgang til en mengde hjelpemidler du kan bruke til å organisere arbeidet og virksomheten din.

En ny karriere for en liten investering

Det er mer enn bare en veske. Det er en ny start! Det første man gjør når man blir Frittstående Hudpleiekonsulent, er å kjøpe sitt eget Starter Kit. Den fine vesken inneholder:

● Produkter du kan demonstrere på hudpleiekurs.

● Produktprøver du kan dele ut til potensielle kunder.

● Brosjyrer og manualer.

Online og på reisefot

Gå dit kundene er! På nettet har du tilgang til en rekke hjelpemidler som kan få den nettbaserte delen av virksomheten din til å gå på skinner. Du får blant annet tilgang til en egen nettside, kunderegister, MK Intranet, Mary Kay®-apper, e-kataloger og mye annet.

Salgsmateriell på trykk

Trykksaker som bladet Applause® og sminkeguiden Color Education er tilgjengelig for deg. Du kan også sende kunder og potensielle kunder katalogen The Look. I nettbutikken kan du blant annet kjøpe invitasjoner, manualer og markedsføringsmateriell til hudpleiekurs!

Når du vil ha personlig support, kan du få gode råd, inspirasjon og oppmuntring av andre Frittstående Hudpleiekonsulenter og din Sales Director på møter og events.

Line Pettersen

Line Pettersen

National Sales Director

1599 Moss

Om meg

Les mer om meg

E-post: line@beautyakademiet.no