LE Illuminea® Extrait de Parfum

LE Illuminea® Extrait de Parfum

50 ml

Denne eksklusive parfymen fra Mary Kay hyller kvinner som viser vei og inspirerer andre. Duften symboliserer historien om Mary Kay, og den er uttrykksfull, kraftfull, minneverdig og sitter lenge på huden. En extrait de parfum inneholder den største konsentrasjonen av duftoljer.

Noter
• Toppnotene åpner med forfriskende mandarin, het rosépepper og morgendugg.
•Mellomnotene følger etter med en duft av appelsinblomst, rød peon og kaprifol.
•De siste skjønne notene byr på kasjmir, rik vanilje og hvitmose.

Flere fordeler

Hva er extrait de parfum?
En extrait de parfum inneholder den største konsentrasjonen av duftoljer og anses som den mest holdbare duftformen. Det gjør at du kan nyte Limited Edition Illuminea® Extrait de Parfum i opptil åtte timer etter påføring. Duften vil variere i løpet av dagen ettersom ulike ingredienser blir mer fremtredende etterhvert som duften utvikler seg på huden.

Historien bak duften
Denne unike parfymen er resultatet av et langvarig samarbeid mellom Mary Kay og deres Frittstående National Sales Directors. Ikke bare er duften inspirert av dem, de har også hjulpet til med å velge duftnoter.


Påføringstips

Spray duften på områder der du kan føle pulsen slå, for eksempel på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Duften utvikler seg raskere på steder der pulsen er nærme huden.