TimeWise® 3-in-1 Cleanser normal/dry skin

TimeWise® 3-in-1 Cleanser normal/dry skin

127 g

Kremet og effektiv gel som renser, skrubber og frisker opp i ett og samme trinn. De aldringsforebyggende egenskapene gir huden et fantastisk utgangspunkt.

• Rengjør på dybden
• Varsom peeling
• Frisker opp
• Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker

Flere fordeler

TimeWise® 3-in-1 Cleanser er en del av TimeWise® Miracle Set® – fire aldringsforebyggende produkter som er utviklet for å maksimere hverandres fordeler og gi et fantastisk resultat, også på sensitiv hud. Mirakelsettet renser, skrubber, frisker opp, jevner ut, tilfører fukt, mykgjør, fornyer og beskytter huden samt gir den ny energi, gjør den synlig fastere og reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker.

TimeWise® 3-In-1 Cleanser rengjør på dybden, og de skånsomme skrubbekornene fjerner varsomt og effektivt døde hudceller fra hudoverflaten. Når du bruker TimeWise® 3-In-1 Cleanser sammen med de andre produktene i TimeWise® Miracle Set®, samarbeider produktene med hverandre for å gjøre huden fastere og mykere, gi den glød og minske synlige aldringstegn.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Kan brukes på sensitiv hud, er parfymefri, dermatologisk testet og tetter ikke til porene.


Påføringstips

Påfør TimeWise® 3-In-1 Cleanser på fuktet ansikt og hals. Unngå det følsomme området rundt øynene. Skyll eller tørk av med en varm, våt klut. Bruk produktet morgen og kveld før du påfører TimeWise® Day Solution SPF 30/TimeWise® Night Solution samt TimeWise® Age-Fighting Moisturizer.