Vi introduserer Dr Lucy Gildea,

Chief Scientific Officer på Mary Kays Research & Development-avdeling. Hennes jobb går ut på å opprettholde Mary Kays status som et av verdens mest innovative selskaper innen direktesalg og kosmetikk. Hun sørger for at Mary Kay ligger i forkant når det gjelder innovative produkter og patenter.

”Alle hudpleieprodukter fra Mary Kay er et resultat av innovativ teknologi kombinert med effektive ingredienser med beviselig resultat. Det er derfor du kan stole på at produktene du bruker, gir resultatene du vil ha. Men hvilke ingredienser bruker vi? Her finner du en oversikt over ingrediensene i noen av yndlingsproduktene våre.

Når man skal utvikle et produkt som tiltaler kvinner, er innholdet avgjørende. Teamet vårt er fast bestemt på å finne effektive produkter som gjør alt fra å motvirke aldringstegn til å bekjempe akne. Forskerne våre alltid bruker de aller siste forskningsmetodene for å finne ny teknologi og nye ingredienser. Deretter gjennomgår innovasjonene våre et utall tester for å sikre at de leverer fullgode resultater.

Det er disse hovedingrediensene som gjør hudpleien vår så effektiv. Vi vil at kvinner over hele verden skal føle at de både kan stole på forskningen bak hudpleieproduktene deres, og elske resultatene de gir.”

–Dr. Lucy Gildea, Mary Kay Chief Scientific Officer

AKTIVT KULL
Effektiv ingrediens som trekker urenheter ut av porene og etterlater seg en vakker, matt finish.

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask >

BOTANISKE EKSTRAKTER
Ekstrakter fra planter, blomster og frukter som er rike på velgjørende vitaminer, mineraler og antioksidanter. Produktene i Botanical Effects®-serien

Botanical Effects® Set>

GLYKOLSYRE (AHA-SYRE)
Fjerner døde hudceller på det ytterste hudlaget og stimulerer hudens cellefornyelse. Resultatet er jevnere og spenstigere hud.

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel>

SHEASMØR
Brukt i århundrer for å beskytte, berike og gjøre huden myk. Sheasmør er velkjent for å hjelpe huden med å opprettholde sin fuktighetsgivende beskyttelsesbarriere.

Satin Body® Shea Set>
Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free>
Satin Lips® Shea Set>

PEPTIDER
Hjelper huden med å produsere kollagen og får den til å se fastere, spenstigere og mer ungdommelig ut.

TimeWise® Miracle Set 3D™>
TimeWise Repair® Volu-Firm® Set>

PLANTESTAMCELLER
Stamceller fra planteriket som hjelper til med å beskytte hudens struktur og får den til å se fastere ut.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Set>

RETINOL
Aldringsforebyggende superhelt som stimulerer hudens cellefornyelse. Fremmer produksjonen av naturlig kollagen og elastin, og reduserer det synlige inntrykket av fine linjer og rynker.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment With Retinol>

SALISYLSYRE
Eksfolierende ingrediens som motvirker forekomsten av kviser og får huden til å se klarere ut. Ingrediensen trenger også inn i porene for å motvirke overflødig talg og urenheter.

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin>
Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin>
Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin>

SOLFAKTOR
UVA og UVB er to typer ultrafiolett stråling som skader huden, får den til å eldes raskere og øker risikoen for hudkreft. Våre produkter med solfaktor gir effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler.

TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30>
TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30>
TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF15>
Botanical Effects® Moisturizing Lotion SPF 30>
MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30>

C-VITAMIN
Fremmer det naturlige kollagenet og elastinet, får hudtonen til å se jevnere ut, reduserer det synlige inntrykket av fine linjer og rynker samt beskytter huden mot frie radikaler.

TimeWise® Vitamin C Activating Squares™>
TimeWise® Replenishing Serum + C®>

Lena Åkerblom

Lena Åkerblom

Team Leader

23651 HÖLLVIKEN

Om meg

Les mer om meg

E-post: lenaakerblom@telia.com