Å være vertinne for et hudpleiekurs

Det er mange gode grunner til å bli vertinne for et hudpleiekurs. Tilbring tid sammen med venner, kjøp noen velgjørende produkter, få siste nytt på sminke- og hudpleiefronten og få en gave som takk for hjelpen.

Forberedelser

Din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelper deg gjerne med å lage en oversikt over venner, familie, naboer, kolleger og andre bekjente. En god regel er å invitere 3-6 personer på et makeup- eller hudpleiekurs. Inviter gjerne noen ekstra gjester for å ta høyde for eventuelle avbookinger. Det blir ekstra gøy hvis du velger et inspirerende tema!

Kvalitetstid med venner

Gjøre noe sammen med jentene? Ja takk! Det er få ting som slår en kveld sammen med folk man er glad i – spesielt når en Frittstående Hudpleiekonsulent tar med seg noen deilige produkter og det siste innen makeup og hudpleie.

Velg bestillingsmåte selv

Du kan bestille produkter på hudpleiekurset, eller velge ut produkter fra katalogen The Look i ro og mak og deretter bestille dem per telefon/e-post. Hvis din Frittstående Hudpleiekonsulent har en personlig nettside, kan du også bestille produkter i nettbutikken hennes.

Vertinnegaver og andre fordeler

Du vil få en spesielt utvalgt gave av din Frittstående Hudpleiekonsulent som takk for at du har vært vertinne. Det kan for eksempel være et herlig hudpleieprodukt, eller en gavepose med produktprøver og brosjyrer. Hun kan også gi deg en personlig hudpleie- eller sminkekonsultasjon, tips og råd om hudpleie og makeup, gaveforslag og mye mer.

Lena Åkerblom

Lena Åkerblom

Star Team Builder

23651 HÖLLVIKEN

Om meg

Les mer om meg

E-post: lenaakerblom@telia.com