TimeWise Replenishing Serum C+E®

TimeWise Replenishing Serum C+E®

44 ml

C- og E-vitaminer gjør underverker for huden hver for seg, men sammen er de krutt. Serumet inneholder hele tre C-vitaminkilder, er rikt på antioksidanter samt gir sunnere og fastere hud, ny glød og mindre synlige rynker. Det beskytter også huden mot ozon og forurensning. Bruk serumet daglig for å få fastere og sunnere hud med ny glød.

- Gir fastere hud med ny glød på kun fire uker
- Beskytter huden mot forurensning som fører til tidlige aldringstegn
- Gjør fine linjer mindre fremtredende

Flere fordeler

Du har sikkert hørt at antioksidanter bekjemper frie radikaler, men vet du hvorfor antioksidantene C- og E-vitamin er så fordelaktige for huden? Noen antioksidanter fungerer så godt sammen at de gir langt bedre resultater når de kombineres enn de gjør alene. Vitamin E brytes ner når det bekjemper frie radikaler, men C-vitaminet i denne sammensetningen gir det ny giv. Resultatet er ny glød, færre pigmentflekker og jevnere hudtone. C-vitamin er en svært effektiv antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn. C-vitamin stimulerer også produksjonen av kollagen og elastin, to viktige byggestener som gjør huden fast. Serumet inneholder hele tre C-vitaminkilder som gir huden en velfortjent, aldringsforebyggende boost.

- Velegnet for alle hudtyper
- Skånsom sammensetning
- Dermatologisk testet
- Klinisk testet mot hudirritasjoner
- Tetter ikke til porene
- Velegnet for sensitiv hud

Hovedingredienser
- Tre C-vitaminkilder bidrar til å gjøre huden fastere og gi den ny glød
- Rent C-vitamin (askorbinsyre) stimulerer hudens naturlige reparasjonsprosess. E-vitamin er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn, spesielt når det kombineres med C-vitaminer.
- Ekstrakt fra amlabær (indiske stikkelsbær) Rikt på naturlig C-vitamin og andre antioksidanter som beskytter huden og stimulerer kollagenproduksjonen*. Amlabæret er et næringsrikt superbær som inneholder vitaminer, mineraler og polyfenoler.
- C-vitaminderivat: Vi har gjort C-vitamin, som i utgangspunktet er vannløselig, fettløselig og dermed lettere å absorbere for huden.

Etter én gang: Huden får ny glød.
Etter én uke: Huden føles fastere og mykere, og den ser mykere ut.
Etter bruk to ganger om dagen i tre uker:
Huden ser sunnere ut.
Huden ser yngre ut, og fine linjer og rynker blir mindre fremtredende.
Huden ser spenstigere ut og føles fastere.

*Basert på in vitro-tester


Påføringstips

Hver strek på vinduet tilsvarer den daglig dosen, altså ett pumpetrykk hver morgen og kveld. Begynn midt i ansiktet og fordel serumet oppover og utover på ren hud.

Serumet holder i ca. én og en halv måned ved påføring to ganger om dagen.