10-032949

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream Suns SPF15

85 g

Ikke la hender og utringning avsløre alderen din! Bruk en krem som er spesielt utviklet for å beskytte huden mot sol og ytre faktorer, samtidig som den reduserer synlige aldringstegn som mørke flekker og rynker – og forebygger forekomsten av nye!

• Tilfører fuktighet og har en godtgjørende effekt
• Beskytter huden mot eksterne faktorer
• Reduserer inntrykket av mørke flekker
• Gjør huden fastere og jevnere
• Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker

Flere fordeler

Ettersom huden på håndbaken er relativt tynn og ømtålig, og utringningen ofte utsettes for sollys og andre ytre faktorer, er det her de første aldringstegnene begynner å vise seg. TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 tilfører fukt, styrker hudbarrieren og beskytter huden mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Dens beskyttende og pleiende egenskaper reduserer inntrykket av fine linjer og rynker samt mørke flekker på huden, og øker elastisiteten slik at huden skal se jevnere og fastere ut.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 er det perfekte tillegget til et daglig hudpleieprogram. Kremen trekker raskt inn i huden uten å etterlate seg spor. I tillegg til at dem motvirker eksisterende aldringstegn, forebygger den også forekomsten av nye! Sammensetningen inneholder blant annet ekstrakter fra superfruktene assaibær og granateple, som styrker hudbarrieren og motvirker aldringstegn forårsaket av frie radikaler.

Den patenterte TimeWise®-sammensetningen reduserer den synlige forekomsten av fine linjer og rynker ved å påskynde hudens fornyelsesprosess. Kan brukes på sensitiv hud, er parfymefri, dermatologisk testet og tetter ikke til porene.


Påføringstips

Påfør en rikelig mengde krem etter at du har vasket deg, før du skal sole deg samt ved behov.