Bold &bronze

Sniktitt fra Fashion Week 2020! En varm glød og dristige katteøyne fører tankene til de vakre strendene langs elven Nilen.

Øyne: Tegn en strek langs vippene over øyet med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen. Avslutt i en vinge i ytterkroken. Tegn en ny strek langs vippene under øyet og avslutt i en vinge rett under den første streken.

GLØD: Påfør rouge i nyansen Juicy Peach langs kinnbena og følg opp med Highlighter Glazed på oversiden av kinnbena. Gi hele ansiktet glød ved å legge Bronzer Copper Glow på kinnenes høyeste punkt, på pannen, ved tinningene og langs kjeven.

Five Minute Face

Få en vakker og stilren makeup på null komma niks ved hjelp av noen enkle, men effektive produkter.

Øyne: Påfør Brow Tint på øyenbrynene for form og fylde, og bruk Candlelight som highlighter under øyenbrynene. Dekk øyelokket med Liquid Eye Shadow Purple Nova og dus ut med en finger. Fremhev vippene med Lash Intensity® Mascara.

Glød: Påfør solpudderet Gilded Glow langs kinnbena. Følg opp med Shy Blush på oversiden av kinnbena. Avslutt med Lip Gloss Fancy Nancy. En kjapp løsning når du har dårlig tid!

Pink OUT

Feminin. Leken. Sterk. Bruk Mary Kays ikoniske nyanse i en helrosa og helrett makeup!

Øyne: Dekk øyelokket med basenyansen Candlelight ved hjelp av All-Over Eye Shadow Brush. Legg Dusty Rose i globallinjen med Eye Crease Brush. Bruk Crystalline som highlighter i øyekroken ved hjelp av Eye Smudger Brush. Avslutt ved å påføre Frozen Iris i ytterkroken med All-Over Eye Shadow Brush.

Lepper: Dekk leppene med et lag Powerful Pink.

Prikken over i-en: Avslutt med Finishing Spray samt en oppfriskende og romantisk blomsterduft på håndleddene og bak ørene.

Meltproof MATTE

En vakker, matt makeup som sitter som et skudd på varme sommerdager.

Base: Forbered og beskytt huden ved hjelp av en foundation primer med solfaktor. Følg opp med en matt foundation som motvirker synlige aldringstegn og blank, fet hud. Bruk konturskygge og rouge for å skape dybde og kontraster.

Øyne: Dekk øyelokket med nyansen Biscotti og påfør Mahogany i globallinjen. Avslutt med å fremheve øynene ved å legge Rustic langs den ytre tredjedelen av vippene under øyet.

Lepper: Ram in leppene med en leppeblyant og følg opp med en bærfarget leppestift.