TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

70g + 29 ml

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set er to raske trinn som har en umiddelbart synlig effekt på huden. Microdermabrasion Refine fjerner døde hudceller og forbereder huden på neste trinn, og serumet Pore Minimizer får porene til å se mindre ut. Fine linjer og porer ser mindre fremtredende ut etter bare én gangs bruk. Resultatet er klarere og jevnere hud som stråler!

• Mindre synlige porer
• Synlig forbedring av huden
• Rogivende effekt
• Reduserer inntrykket av fine linjer
• Passer for alle hudtyper og hudtoner

Les mer om TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Flere fordeler

Hudens forvandlig begynner med Microdermabrasion Refine. Denne milde peelingen forebygger fine linjer og gjør huden umiddelbart friskere, ettersom den fjerner døde hudceller og smuss i porene.

Tette porer kan føre til at poreveggene utvides, noe som får dem til å se større ut. Det første og viktigste trinnet for å forbedre hudens utseende er å fjerne urenheter i porene. Velgjørende Microdermabrasion Refine gjør huden myk og jevn ved hjelp av peelingingredienser som brukes av mange hudleger. Bruk settet 2-3 ganger i uken for et optimalt resultat.

Synlige porer påvirker hvor jevn huden ser ut. Pore Minimizer renser huden i dybden og får porene til å trekke seg sammen. Det er et perfekt utgangspunkt for Pore Minimizer, som har en umiddelbar effekt på porenes utseende. Serumet gjør porer og røde områder mindre synlige, og det har en rogivende effekt på sensitiv hud. Brukes regelmessig morgen/kveld for enda bedre resultat.


Påføringstips

• Påfør TimeWise® Microdermabrasion Refine på fuktig hud. Masser peelingkremen varsomt inn i huden med fingertuppene i 1-2 minutter. Skyll godt med lunkent vann og tørk ansiktet. Brukes 2–3 ganger i uken med minst én dags mellomrom. Brukes sjeldnere på sensitiv hud.
• Følg opp med Microdermabrasion Pore Minimizer. Serumet kan brukes daglig.