Believe + Wonder® Paint the Sky™ Fragrance Mist

Believe + Wonder® Paint the Sky™ Fragrance Mist

147 ml

Forestill deg at livet ditt er helt perfekt. Hva er annerledes enn nå? Gi fantasien fritt leide – mulighetene er uendelige. Og denne friske duften er en ypperlig ledsager på tankereisen din!

Toppnoter: Solbær, epleblomst og rabarbra
Hjertenoter: freesia, sandeltre, appelsinblomst og salisylater
Bunnoter: Fløyelsmusk, hvite tresorter, cashmeran, harpiks og ambra

Flere fordeler

Plukk ned en sky og bruk den som pensel. Gjør himmelen til et lerret, og mal et bilde av drømmen din. Dette produktet har en original duft av blant annet epleblomst, freesia og appelsinblomst. Det er en kombinasjon som gir deg vinger og fører deg til et sted der alt er mulig. Forsterk opplevelsen med Mary Kay® Believe + Wonder™ Paint the Sky™ Shower Gel og Body Lotion, som selges separat.

Mary Kay® Believe + Wonder™ består av tre serier med hver sin unike duft – Chase the Rainbow™, Sail to the Moon™ og Paint the Sky™. Hver serie inneholder tre produkter – en Fragrance Mist, en Shower Gel og en Body Lotion. Alle seriene har sin unike duft, som alle viser vei til en hverdag full av uforglemmelige sanseinntrykk. La drømmene dine vise vei! Dette er en perfekt gave til alle kreative personer i livet ditt.