TimeWise® Miracle Set 3D™ beskytter huden, bremser aldringstegn og leverer resultater – alt for at huden skal beholde sitt ungdommelige utseende. Denne innovative hudpleieserien er et nytt gjennombrudd innen vitenskapelig hudpleie, og er kun tilgjengelig hos Mary Kay.A 3-Dimensional Skin Care Solution

Når det gjelder hudpleie, er det å motvirke synlige aldringstegn akkurat like viktig som å redusere dem. Den innovative hudpleieserien TimeWise® Miracle Set 3D™, som inneholder unike Age Minimize 3D™ Complex, er en banebrytende, tredimensjonal løsning som beskytter huden (defends), bremser aldringstegn (delays) og leverer resultater (delivers), slik at huden kan holde seg ung så lenge som mulig.

Defends

Beskytter huden mot frie radikaler ved hjelp av trippelvirkende antioksidanter.

Delays

Bremser synlige aldringstegn ved hjelp av Age Minimize 3D™ Complex og solfaktor.

Delivers

Gir synlige resultater og et mer ungdommelig utseende på kun 4 uker.*

*Resultatet er basert på en 12-ukers uavhengig klinisk studie der 62 kvinner brukte TimeWise® Miracle Set 3D™ to ganger om dagen.

Powerhouse Ingredients, Powerful Results

Samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D™ inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D™ Complex.Det består av tre superingredienser som gir huden sin ungdommelige utstråling tilbake.

    Innkapslet resveratrol
  • Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.
  • Vitamin B3
  • Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.
  • Et aldringsforebyggende peptid
  • Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

Miracles Can Happen

Vi pleier å si at resultatene snakker for seg selv, men du trenger ikke å ta oss på ordet – les heller hva kvinner som har brukt TimeWise® Miracle Set 3D™ har å si om det, og se hvilken forskjell denne hudpleieserien kan utgjøre på kun 12 uker!**

”Hudpleieserien var enkel i bruk, og jeg så resultater etter å ha brukt den noen få ganger! ”

– Andrea R. Brandon, Fla.

”Jeg elsker alle de fire produktene. De gjorde huden min veldig myk og mer ungdommelig. Produktene har en lysreflekterende effekt, noe som gjorde de fine linjene og rynkene mine mindre synlige. De fungerer bedre enn noen andre produkter jeg har brukt.”

– Christy M., Milwaukee, Wis.

”Hudpleiesettet får huden min til å se yngre ut og føles veldig myk.”

– Sylwia C., Milwaukee Wis.

Choose Your Set

TimeWise® Miracle Set 3D™ kommer i to varianter, slik at du kan velge den som passer best for din hudtype og dine behov.

The Making of a Miracle

TimeWise® Miracle Set 3D™, vår siste innovasjon, er resultatet av fire års forskning. 5 000 kvinner fra hele verden deltok i en omfattende undersøkelse om hvordan de ville at produktet skulle føles, lukte og bli absorbert, hvilke fordeler de forventet seg og hvilke resultater de ville ha. Etter å ha testet over 150 sammensetninger og ingredienser, er mirakelet endelig her. TimeWise® Miracle Set 3D™ er en ny dimensjon av hudpleie som er utviklet av eksperter ved hjelp av avanserte forskningsteknikker.

Advancing the Science of Beauty

Et ekspertteam står bak hver eneste Mary Kay-innovasjon. Lederen av Mary Kays Global Research & Development Team er Chief Scientific Officer Dr. Lucy Gildea, og hun og teamet hennes utforsker banebrytende ingredienser, produkter og emballasje slik at vi kan gi forbrukere over hele verden det aller beste innen skjønnhet og hudpleie.

Se filmen for å finne ut mer om den omfattende forskningen bak produktene våre.

Elisabeth Sætrum

Elisabeth Sætrum

Future Executive Senior Sales Director

5232 Paradis

Om meg

Les mer om meg

E-post: elisabeth.saetrum@online.no