MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set er et komplett hudpleieprogram med effektive produkter for ansiktsvask og fuktighetstilførsel. Det har aldri vært lettere å vise seg fra sin beste side!

• Fjerner urenheter
• Motvirker hudirritasjon
• Tilfører fuktighet
• Styrker hudens elastisitet
• Reduserer synlige aldringstegn
• Beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler

Flere fordeler

Rengjøring er alfa omega for et godt, sunt utseende. Hver dag samler det seg døde hudceller på hudens overflate. Når hudcellene tetter til porene kan det føre til at hårstråene vokser innover, hvilket gjør talgkjertlene betente. Dette bidrar i tillegg til at hudens naturlige glød avtar, og huden ser eldre ut. MKMen® Daily Facial Wash renser porene for smuss og urenheter, mens de aktive ingrediensene arbeider for å redusere synlige aldringstegn.


MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 tilfører fuktighet og beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den lette sammensetningen trekker fort inn i huden og etterlater seg et lett, friskt resultat som ikke føles klissete. Produktet tilfører fuktighet i opptil 10 timer og inneholder pantenterte MKMen® Complex, som hjelper til med å redusere det synlige inntrykket av fine linjer og rynker. Den er rik på antioksidanter som motvirker tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler.

Området rundt øynene er som oftest det første hvor synlige tegn på trøtthet, stress og aldring som følge av soleksponering kan oppstå. Dette kan være alt fra mørke ringer og poser til fine linjer og rynker. MKMen® Advanced Eye er en lett, glatt øyekrem som tilfører fukt og styrker hudens elastisitet. Den avanserte sammensetningen bidrar til å redusere den synlige forekomsten av fine linjer og rynker rundt øynene.

Ved bruk av MKMen® Daily Facial Wash, MKMen® Facial Hydrator SFP 30 og MKMen® Advanced Eye Cream sammen blir huden ren og frisk, og ser ungdommelig ut enda lenger!


Påføringstips

• Skyll ansikt og hals med vann. Vask ansiktet og halsen med med MKMen® Daily Facial Wash. Skyll av med lunkent vann.
• Påfør MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 morgen og kveld etter ansiktsvasken, samt ved behov.
• Bruk ringfingeren til å legge MKMen® Advanced Eye Cream rundt øynene med lette, korte bevegelser. Påføres etter rens og fuktighetskrem morgen og kveld.