10-047957

NouriShine Plus® Lip Gloss Silver Moon

4,5ml

Skjem bort leppene med fantastisk glans og de godtgjørende effektene fra nøye utvalgte planteekstrakter. Med en pleiende, fuktighetsgivende leppeglans blir leppene både sunne og helt uimotståelige!

• Pleiende, botaniske ingrendienser
• Herlige, fuktighetsgivende egenskaper
• Fyldige, holdbare farger
• Velg mellom både matte og glitrende varianter
• Passer perfekt i Mary Kay® Compact

Obs! Nyansene på skjermen kan avvike noe fra virkeligheten.

Flere fordeler

Når du tar den på deg, vil du innse at Nourishine® Plus® Lip Gloss ikke er en vanlig leppeglans. Leppene får både en skjønn og godtgjørende fuktbombe og strålende glans! Leppeglansen klisser ikke, og inneholder en næringsrik blanding av vitaminer og mineraler fra planteriket som beskytter, pleier og gjør leppene glatte og myke. Og som det ikke var nok, er denne fjærlette leppeglansen enkel å påføre, og gir et holdbart resultat og perfekt dekningsgrad uten å bli klissete.

Nourishine Plus® Lip Gloss inneholder ekstrakter fra granateple, som bidrar til å forbedre fuktighetsbalansen og styrke hudbarrieren, hvilket er spesielt viktig på den tynne huden på leppene som ellers har lett for å bli tørr og sprukken. C- og E-vitaminer beskytter mot tidlige aldringstegn som kan oppstå som følge av frie radikaler og andre miljøfaktorer. Produktet inneholder også ekstrakter fra aloeplanten, som roer ned huden og gjør den glatt.

Du får aller best resultat og holdbarhet ved å bruke Nourishine® Plus® Lip Gloss oppå Mary Kay® Lip Liner og/eller leppestift.

Produktet er parfymefritt, klinisk testet mot hudirritasjon og allergier, og kan brukes på følsom hud.


Påføringstips

Legges i et jevnt lag på leppene.